7 pasi simpli pentru a deveni o femeie implinita

7 pasi simpli pentru a deveni o femeie implinita

Gaseste-ti pacea interioara si fii o femeie puternica!

PACEA INTERIOARA – Primul pas pentru a fi o femeie implinita

Pacea interioara este bunul cel mai de pret al omului. Fara ea, nimic altceva nu are valoare. De aceea o cautam toata viata. Obisnuim sa analizam cat de bine ne este la un moment dat, in functie de gradul nostru de pace sufleteasca. Pacea interioara este busola noastra interna.

Cum recunosti pacea interioara? Cand esti in armonie cu tine, cu cele mai inalte valori ale tale si cu cele mai intime convingeri - cand aveti un echilibru perfect in viata – te bucuri de pace interioara. Daca, dintr-un motiv sau altul, iti compromiti valorile, sau actionezi impotriva ghidului tau interior, pacea sufleteasca este prima care sufera.

Pacea interioara - sau armonia - este esentiala pentru performanta noastra - de la relatiile noastre cu prietenii si cu membrii familiei,pana la cele de serviciu, cu firmele sau organizatiile in care lucram.
Toate relatiile interumane infloresc, atunci cand exista ARMONIE.
sursa foto: shutterstock.com

Toate deprinderile, principiile morale, normele de comportament si diplomatia se invart in jurul dorintei pe care oare fiecare persoana de a-si asigura pacea interioara proprie, fara sa deranjeze pacea interioara a celorlalti. in companii, pacea interioara poate fi masurata prin gradul de armonie care exista intre angajati.

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri