Setari Cookie-uri

7 pasi simpli pentru a deveni o femeie implinita

Gaseste-ti pacea interioara si fii o femeie puternica!

Marile companii productive, profitabile, sunt cele ale caror angajati sesimt bine si multumiti de ei insisi. Ei se simt fericiti si in siguranta la serviciu. Atingerea pacii interioare trebuie sa fie principiul organizator principal al vietii unei femei de succes. Acesta trebuie sa devina scopul suprem carora li se subordoneazacelelalte teluri. De fapt, ai succes ca persoana, in masura in care iti atingi propria fericire, propria multumire de sine, sentimentul de bunastare personala - pescurt, propria pace sufleteasca.

In termenii cei mai simpli, te vei simti fericita si linistita, ori de cate ori te vei elibera complet de emotiile distructive de teama, furie, indoiala, vinovatie, resentiment si ingrijorare.
In absenta emotiilor negative, te vei bucura, fara forturi, de pace interioara.

Ce iti propun eu tie, draga mea femeie de succes este sa elimini sistematic - sau cel putin sa minimalizezi - acele aspecte din viata care iti cauzeaza stres de orice fel,sau iti induc sentimente negative.

Citește și:

fericire si implinire sursa foto: shutterstock.com

Poate fi fericirea chiar atat de simplu de obtinut? Hai sa iti spun unde vei intalni probleme pentru ca intuiesc deja. Obstacolul major in eliminarea negativismului ce sta in calea fericirii tale este atasamentul fata de persoanele negative si de situatiile care il produc.

Mintea rationala va veni cu tot felul de argumente logice in favoarea complacerii in situatia existenta, in loc sa lucreze pentru tine, sa iti ofere solutii la probleme.

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.