Setari Cookie-uri

Fericit ca exist sau nefericit ca m-am nascut?

E timpul sa realizam ca reusitele noastre sunt rezultatul faptelor noastre.

Gandirea transforma evenimentele in probleme!

Sa presupunem ca doua dintre prietenele tale s-au despartit vara aceasta, in reviste mai citesti cateva stiri despre nu stiu ce vedete care s-au despartit, gata se decide ‘E anul despartirilor!’. In scurt timp vei crea o tensiune si atmosfera greu de rezistat alaturi de iubitul tau. Finalul: te vei convinge ca este anul despartirilor. (Asta mi s-a intamplat mie, si am realizat dupa multe carti de psihologie citite!)

Gandeste-te la iarna si zapada. Unii oameni iubesc zapada, munte, ski, bulgari de zapada, pe cand altii vad masini blocate, frig si noroi. Nu stiu in care categorie esti, dar zapada nu va pleca, este neutra, vine si pleaca. Tu ramai cu gandirea negativa si emotiile tale depresive!

Gandirea ta reflecta lumea ta exteriora, nu evenimentele!

De aici vine farmecul cu gandirea pozitiva si negativa. Daca esti intr-o depresie acum si iti spun gandeste pozitiv, practic nu poti. Tu esti cuprinsa de lumea gandurilor negative si fara antrenament este greu sa implementezi ganduri pozitive.

Citește și:

Tot ce ai putea face este sa realizezi, sa faci diferenta dintre un gand negativ si unul pozitiv. Formeaza un fel de conexiune cu gandirea ta. Cand apare un gand negativ amuza-te si spune-ti ‘Inca unul!’, trateaza-l ca atare pentru ca vine din tine, dar incearca sa-l transformi in ceva pozitiv.

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.