Setari Cookie-uri

10 documentare online

Ce documentare nu trebuie sa ratezi.

Documentarele online sunt modalitatea prin care putem imbina utilul cu placutul fara sa trebuiasca sa depunem prea multe eforturi. Multi prefera sa se uite la un film documentar online decat sa se deplaseze pana la cinematograf sau sa citeasca o carte.

Documentarele au avantajul de a contine informatii interesante si utile legate de imagini, ceea ce faciliteaza inmagazinarea de informatii mai rapid si mai usor decat in cazul unei lecturi. Exista cateva documentare pe care nu ar trebui sa le ratezi pentru ca ele iti pot schimba perceptia despre viata si lumea in care traiesti.

Efectul umbrei (The Shadow Effect) – Acest film documentar porneste de la idea ca exista o asa-numita “umbra” in interiorul fiecaruia dintre noi echivalenta cu latura intunecata a personalitatii umane. Filmul scoate in evidenta faptul ca doar descoperind aceasta umbra si controland-o putem avea o viata fericita pe toate planurile.

Citește și:

Poti sa-ti vindeci viata (You Can Heal Your Life) – Realizat dupa cartea cu acelasi nume scrisa de Louise Hay, filmul pune accent pe impactul pe care il au in planul real gandurile noastre. Totul porneste de la felul in care ne dorim sa fie viata noastra. Daca avem o gandire negativista lucrurile vor evolua nefavorabil pentru noi, iar daca gandim pozitiv vom avea rezultate pe masura.

Secretul (The Secret) – Un alt film inspirat dintr-o carte care demonstreaza puterea fizicii cuantice in viata oricarui om. Filmul parcurge prin intermediul unor citate preluate din personalitati ca Albert Einstein, Ralph W. Emerson, Carl Jung sau Henry Ford secretul vietii mult visate de catre noi toti.

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.