Setari Cookie-uri

10 documentare online

Ce documentare nu trebuie sa ratezi.

Opusul (The Opus) – Termenul care da titlul documentarului este baza pentru scenariul acestuia. Este o continuare a filmului The Secret in care autorii se axeaza pe ideea ca fiecare persoana nascuta pe aceasta planeta are un potential de a crea un opus al personalitatii sale. Opus care sa il transforme intr-un om de succes.

Controlul mintilor (Mind Control) – Filmul subliniaza impactul pe care il au mesajele care ne bombardeaza mintea zi de zi si pe care, aparent, nu le observam. In realitate, ele sunt inmagazinate in subconstient concretizandu-se prin anumite decizii sau preferinte pe care le avem in diferite situatii.

Mancarea care vindeca (Food Matters) – Scopul acestui documentar este de a ne atrage atentia si de a ne informa cu privire la regimul nostru alimentar. Din cauza mancarurilor tot mai sarace nutritional, a aditivilor chimici si a tendintei oamenilor de a se trata cu medicamente pentru orice fel de boala,societatea actuala este din ce in ce mai bolnava. Filmul prezinta o serie de interviuri cu unii din cei mai importanti experti in nutritie si medicina naturista care ne ofera sfaturi pentru un stil de viata sanatos.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.