Setari Cookie-uri

10 documentare online

Ce documentare nu trebuie sa ratezi.

O zi din viata (Life in a Day) - Documentarul reuneste cele mai captivante inregistrari de pe YouTube intr-un film cu o forma artistica data de Kevin Macdonald, producatorul executiv Ridley Scott, producatoarea Liza Marshall si echipa lor, pentru a oferi o experienta unica care arata, cu o sinceritate amuzanta, ce inseamna sa traiesti in zilele noastre pe Pamant.

Instinctul uman (Human Instinct) - Realizat de BBC si prezentat de Robert Winston, filmul are patru parti – Nascuti pentru a supravitui, Cele mai ascunse dorinte, Dorinta de a castiga si Eroi innascuti. Un documentar interesant care evidentiaza cum instinctele ne ajuta in fiecare zi sa ne protejam de pericole, sa ne mentinem sanatatea si sa ne perpetuam specia.

Proiectul 10-10-10 = Pastila sau Perceptie? (Project 10-10-10 = Pill or Perception?)Documentarul realizat in anul 2011 analizeaza si condamna intentiile industriei farmaceutice si pe cele ale medicilor de a rezolva orice afectiune a pacientilor print-o operatie sau prin prescrierea unui tratament medicamentos. Realizatorii considera ca oamenii isi pot controla anumite stari prin puterea mintii fara a fi nevoie de interventii din partea medicilor.

Citește și:

Sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.