Setari Cookie-uri

Planul de o luna: Cum readuci fericirea in viata ta?

Stiu ca tu vezi articolul acesta astazi, la sfarsit de luna si de toamna oficiala, dar e doar ca sa ai timp sa il printezi sau sa il inveti pe de rost.

Va fi decembrie... Va fi iarna, frig, innorat, zapada (cu putin noroc), ger (poate nu), gheata (poate da, dar la patinoar!). Va fi sezonul sarbatorilor, in care, brusc, toata lumea este fericita si generoasa. Dar tu, la fel ca mine, stii ca nu bucuria de moment conteaza, asa ca trebuie sa te antrenezi constant pentru un tonus emotional si psihic de invidiat. De invidiat... dar nu la propriu: invidia atrage energii negative, care nu vor face decat sa te impovareze. Fericirea ta depinde doar de tine.

Sursa foto: Shutterstock.com

1 Decembrie

Astazi vei fi pe dos. Cat de pe dos? Foarte! Numai ca nu fata de ceilalti, ci doar tu, pe dinauntru: gandeste-te la toate lucrurile rele care se pot intampla, indiferent ca proiectezi o lume un Hitler si Ceausescu ar fi vii si prieteni sau ca se termina ciocolata din toata lumea... Apoi da-ti seama ca nu se intampla toate rautatile posibile si zambeste-i cerului cat de larg poti.

Citește și:

2 Decembrie

Spune „Da!” la orice! „Vrei o guma?” dA! „te masturbezi?” Da! „Vrei sa impartim un covrig?” Da! „Tanti, imi dai si mie un leu?” Da! Astazi gandesti pozitiv. Astazi nicio norma scrisa sau nescrisa nu are voie sa-ti stea in cale!

3 Decembrie

Stiu, e zi de munca (sau de scoala). Mergi si zambeste tuturor oamenilor care te privesc in ochi. Zambeste-le sincer, fara umbre de ironie, fara grimase, fara zambete de pechinez frustrat. Zambeste-le cu toata inima.

4 Decembrie

Americanii sarbatoresc ceva. Sarbatoreste si tu! Ia cate o acadea fiecarui coleg si o sticla maaare (sau mai multe sticle mai mici) cu suc natural: mere, struguri sau kiwi - fructele sunt bune pentru organismul oricui, iar dulciurile dau pofta de viata, energie si, poate, un strop de recunostinta.

Citește și:

5 Decembrie

E mijlocul saptamanii si tu simti ca abia acum incepe? Nu te ingrijora, ia-ti dupa fiecare ora de lucru cate 5 minute libere: pentru o melodie, pentru putin stretching, pentru un mar, pentru un ceai baut la geam, de unde poti admira cerul: chiar daca e innorat, recunoaste ca este frumos!

Si nu uita! acadele in papuci pentru... papucii celor apropiati (chiar daca nu esti nici moasa, nici mos, fii Mos Nicolae de data asta!)!

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.