Setari Cookie-uri

6 trucuri testate pentru a deveni o SEFA BUNA in orice domeniu

Tehnici pentru cariera si viata personala.

Am deschis acest subiect pentru ca “femeia de succes” va ajunge cu siguranta, daca nu a ajuns deja, intr-o pozitie de conducere. Fie in propria ei afacere fie intr-o firma nationala sau multinationala. Asa ca trebuie sa ne creem un anumit mindset.

Nu se poate sa ai pretentia sa devii o persoana de valoare si respectata, dar tu sa te preocupi toata ziua de shopping si ultimile barfe din showbizul autohton.

Gandeste-te bine ce vrei de la tine si de la viata ta si apoi actioneaza in consecinta.

Chiar daca nu esti inca intr-o pozitie de conducere citeste urmatorii pasi si incepe sa tii seama de ei. Rezultatele nu vor intarzia sa apara. Aceste tehnici se pot aplica si in viata persoanala nu numai in cariera.

sursa foto: Depositphotos.com

1. Motiveaza oamenii.

De ce sunt angajatii acolo? Ce ii tine in organizatia ta si ce anume ii opreste sa pleca in alta parte? Ce anume le face ziua mai buna la birou? Ce anume ii sacaie cel mai tare atunci cand spun ca “au avut o zi proasta la serviciu”?

Citește și:

Poti sa raspunzi la aceste intrebari? Nu presupune ca banii sunt aceia care ii motiveaza intru totul. Da, banii sunt importanti pentru multi insa majototatea persoanelor nu sunt UNIDIMENSIONALE. Mai ales in ziua de astazi oamenii au din ce in ce mai multe nevoi elevate si nevoi spirituale.

Vorbeste cu ei, intreaba-i cum arata o zi obisnuita la birou si ce anume le place si ce nu. Incurajeaza-i sa fie sinceri. Pentru o relatie buna este nevoie de sinceritate si incredere. (orice fel de relatie).

Fii un bun ascultator.

Mi s-a intamplat de cateva ori sa fiu intrebata diferite aspecte despre mine si viata mea si apoi sa vad un total dezinteres fata de raspunsurile mele…mai bine nu ma mai intreba…

Dupa ce asculti ceea ce il preocupa, actioneaza in directia respectiva. Daca este preocupat de sanatate, da-i timp sa mearga la sala; daca familia e pe primul loc, da-i timp pentru a se ocupa de familie. Poate ar vrea sa vina cu o ora mai tarziu la birou pentru a avea timp sa isi dupa copiii la gradi.

Citește și:

Aminteste-ti ca valorile noastre sunt cele care ne motiveaza cu adevarat. Daca reusesti sa arati interes fata de valorile lor si le vei arata ca incerci sa le respecti dorintele si preferintele iti vor da in schimb 110% din efortul lor.

Regulile sunt simple:

o Da tu intai si apoi vei primi.


o Respecta ca sa fii respectat.

o Asculta ca sa fii ascultat.

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.