Setari Cookie-uri

6 trucuri testate pentru a deveni o SEFA BUNA in orice domeniu

Tehnici pentru cariera si viata personala.

5. Invata din propriile greseli

Apropo de ceea ce am vorbit la punctual 4. Atunci cand vezi ca lucrurile nu se desfasoara asa cum ai vrea, reorganizeaza totul.

Schimba ceea ce puteai face diferit si vorbeste despre acest lucru cu ei. Asta le va arata ca si tu poti gresi, dar in acelasi timp le vei arata cum sa fie responsabili de greselile lor si cum sa gaseasca singuri solutii pentru acea problema.

6. Trateaza-i pe toti in mod egal

Tendinta este sa acordam feedback pozitiv mai mult celor care se aseamana oarecum cu noi si care actioneaza asa cum ai fi actionat tu in loc sa apreciem mai mult pe cei care aduc cele mai mari contributii in organizatie. Deci ai grija sa fii impartiala si cat mai obiectiva.

ATENTIE!!

A fi un bun manager nu inseamna sa fii o persoana se care roaga de alte persoane. Sa o asculte, sa resolve taskuri etc. NU! Daca un angajat intrece limita sau daca face prea multe greseli in mod repetat, actioneaza in consecinta.

Citește și:

Foloseste tehnica sandwich-ului. (comentariu pozitiv, aspecte negative, incheiere pozitiva) pentru a rezolva o problema. Daca nici asta nu da nici un rezultat gandeste-te serios la concediere.

Mici secrete:

o Sarbatoreste cu echipa orice success;

o Rasplateste-le realizarile. Fie ca o faci printr-o vorba frumoasa, sau printr-o dupa-amiaza libera.

o Respecta-le timpul liber si evita sa ii tii peste program. Din propria experienta iti spun ca atunci cand am avut ceva important de rezolvat am stat peste program fara sa mi se ceara.

Nu e asa ca si tu ti-ai dori o asemenea sefa?

Mult succes,

Theona

PS: Daca ti-a placut acest articol, te astept in comunitatea femeiadesucces.ro unde vei gasi peste 8000 de femei frumoase, dornice de evolutie si unde vei primi ca si cadou de intampinare cartea “Cum sa fii o femeie de succes pe toate planurile.”

Citește și:

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.