Setari Cookie-uri

Descopera ce este cu adevarat valoros, daca nu vrei sa regreti amarnic mai tarziu!

Indreapta-ti greselile cat inca mai ai timp!

1. Bucura-te de fiecare zi

Am ales sa ma bucur la maxim de fiecare zi. Ma trezesc devreme, la 5 dimineata, pentru ca ma incanta ideea de zi noua, si incerc, pana seara, sa imi mentin o atitudine pozitiva. Da, cateodata se intampla sa am si surprize neplacute. Dar daca incerc macar sa ma amuz si sa ma distrez, sunt sanse ca sa ma bucur, indiferent de circumstante. Ce ma intereseaza in mod special sunt modalitatile de a ma simti bine la munca. Cei mai multi oameni stiu cum sa se bucure de timpul lor liber, dar se straduiesc cand vine vorba de a petrece niste ore placute la locul de munca. Daca faci parte dintre ei, aici sunt cateva sfaturi utile:

- Fa ceea ce iti place: asta ar trebui sa fie scopul final in ceea ce priveste cariera ta. Stiu ca e mult mai simplu de zis decat e de facut, dar adu-ti aminte mereu ca e posibi.

- Imprieteneste-te cu colegii de munca: in atat de multe feluri, relatiile cu ceilalti sunt cele care ne fac fericiti. Asa ca fa-ti timp si investeste in construirea si consolidarea relatiilor cu cei cu care lucrezi.

Citește și:

- Simte-te mandra de ceea ce faci: chiar daca nu salvezi vieti, sunt sanse foarte mari ca, intr-un fel sau altul, sa contribui la bunul mers al societatii. Fii mandru de munca ta si cu siguranta te vei simti mai bine.

- Inceteaza sa mai astepti: nu-ti mai petrece timpul stand ca anumite lucruri sa se intample, ca sa poti fi fericit. Pentru ca… ghici ce? Sunt sanse foarte mari ca o promovare, mai multi bani, o masina sau un birou nou, cu o vedere excelenta sa nu-ti influenteze foarte tare fericirea.

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.