Setari Cookie-uri

Fat-Frumos: portretul robot

De parca ar fi o intrebare din oracol: "Cum ai descrie iubitul ideal?"

Ma simt de parca ar trebui sa fac caracterizarea Luceafarului dupa cele doua criterii: caracterizare directa si caracterizare indirecta. Fat-Frumosul meu cu siguranta nu va corespunde Fat-Frumosului tau si, oricate cuvinte as folosi, nimic nu ar reusi sa ilustreze iubitul perfect in toata perfectiunea lui. Si stii de ce? Pentru ca, daca am intalni barbatul perfect, am fi destul de neroade incat sa il criticam pentru perfectiunea lui si sa ii cautam totusi un defect: ne-am pierde timpul cautandu-i defecte in loc sa il iubim pentru faptul ca este ideal.

Sursa foto: Shutterstock.com

Cand pleci la vanatoare de Feti Frumosi...

... trebuie sa iti amintesti ca nu exista oameni perfecti intr-un univers perfect, ci doar omul perfect pentru tine. Omul perfect pentru tine va fi, inainte de toate, om, asa ca va avea defecte.

... obisnuieste-te cu ideea ca va avea cel putin un defect si ca va trebui sa il iubesti asa stricat cum este pentru ca, de-ti vine sa crezi sau nu, si tu ai cel putin un defect.

Citește și:

... nu incerca sa gasesti unul care sa fie si cea mai buna prietena, si inlocuitorul figurii paterne, si bodyguard si psiholog.

... inarmeaza-te cu multa rabdare: pana sa ajungi la Fat-Frumosul tau, vei da peste alti Feti, mai mult sau mai putin frumosi, barbati care iti vor strica imaginea despre „specia” lor si care te vor descuraja si dezamagi cu orice ocazie. EL exista, trebuie doar sa ai incredere, rabdare si sa stii sa ii zambesti frumos, din inima, cu inima, atunci cand il vei intalni.

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.