Setari Cookie-uri

Fat-Frumos: portretul robot

De parca ar fi o intrebare din oracol: "Cum ai descrie iubitul ideal?"

Cam ce sa vrea Fat-Frumos?

Sa vrea jumatate din lucrurile pe care le vrei si tu, sa ii placa jumatate din lucrurile care iti plac si tie, sa fi trait jumatate din ce ai trait tu. Iar cealalta jumatate sa fie fermecatoare si sa aiba, intotdeauna, inca ceva de descoperit, inca ceva atragator, inca ceva provocator.

Sa vrea sa fie langa tine mereu, dar sa nu o faca, asa incat sa nu te plictisesti, sa nu te saturi, sa nu te obisnuiesti, sa nu fii tentata sa incerci altceva.

Sa vrea sa te ceara in casatorie din prima luna, dar sa astepte 3 ani in care si tu astepti cu sufletul la gura sa vezi daca o va face sau nu.

Sa vrea sa aveti copii impreuna, copii frumosi, destepti, talentati, grijulii, responsabili, sanatosi. Sa isi doreasca sa semene cate putin cu fiecare dintre voi. Sa se gandeasca, pe ascuns, la nume pentru fetite si pentru baietei.

Fat-Frumos sa vrea sa fie acel simplu om care iti merge alaturi de la un punct, acel simplu om care, desi nu va recunoaste niciodata, a visat la Cosanzeana lui, a visat la tine asa cum fiecare dintre femei viseaza la acel barbat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.