Setari Cookie-uri

Fat-Frumos: portretul robot

De parca ar fi o intrebare din oracol: "Cum ai descrie iubitul ideal?"

Cam cum sa arate Fat-Frumos?

Sa fie putin mai inalt decat tine. Sa fie putin mai masiv decat tine. Sa fie putin mai puternic decat tine.
Sa aiba palme mari, incat sa te simti protejata cand te ia in brate. Sa aiba picioare puternice, ca sa stii ca poate fugi cu tine in brate oricand. Sa aiba nasul potrivit, astfel incat sa fie estetic, dar si sa fii tu multumita, in cazul in care toate miturile despre dimensiuni sunt adevarate.

Sa aiba par pe picioare, dar destul de putin incat sa ii vezi culoarea pielii. Sa aiba par pe piept, dar nu atat de mult incat sa il confunzi cu ursuletul de plus pe care ti l-a daruit la a treia aniversare.

Sa aiba ochi expresivi, de aproape orice culoare. Dar sa te poata sa iti spuna cu o singura privire cat de mult te iubeste si ca esti singura femeie pe care isi doreste sa o poata vedea in fiecare zi.

Sa aiba buze pline, dar nu neaparat groase, buze cu care sa te sarute pasional si sa te faca sa tremuri, oriunde ar fi plasat sarutul.

Citește și:

Sa aiba un cont bancar gras, vila la 3 kilometri distanta de plaja si... nu. Prostiile astea nu sunt cu adevarat necesare, de ce te amagesti?

Sa aiba parinti care sa te placa si sa nu il faca sa renunte la tine. Sa aiba parinti pe care si tu sa ii placi. Sa aiba o familie care sa te poata accepta, la un moment dat, ca facand parte din ea.

Sa aiba inima, si minte, si talente. Sa aiba ambitie, curaj, putere. Sa aiba incredere in sine, incredere in tine, incredere in viitor. Sa aiba atentie, sa aiba cateva secrete, sa aiba un zambet frumos, sa aiba trasaturi imperfecte pe care sa le poti iubi.

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.