Setari Cookie-uri

Cum sa detii controlul propriei vieti, indiferent de circumstante

Este responsabilitatea noastra sa ne cream viata pe care ne-o dorim

In orice tara am merge, si in orice perioada din timp ne-am intoarce, vom putea observa ca oamenii sunt programati din nastere sa traiasca tinand cont de ceilalti.

Suntem programati sa traim tinand cont de cei din jurul nostru. Aceasta programare determina tendinta de a deveni unelte de joaca pentru fortele exterioare. Ar trebui sa observam si sa fim atenti la tot ceea ce se intampla in lumea exterioara, dar sa fim capabili de a crea si a mentine o existenta individuala.

Toti marii lideri din istorie, indivizi recunoscuti pentru maretia lor, fara exceptie, ne-au transmis ca daca vrem sa detinem controlul asupra rezultatelor pe care le obtinem in viata, trebuie sa traim fara sa tinem cont de ceea ce spun ceilalti.

Poate ca ar fi momentul sa intelegem ce au vrut sa ne transmita acei lideri, cand ne-au dat aceste sfaturi.

Este responsabilitatea noastra, a fiecaruia dintre noi, sa ne cream viata pe care ne-o dorim, care sa rezoneze cu ceea ce suntem noi in esenta noastra, ca fiinte autentice si nu permitem factorilor externi sa ne dicteze cum sa traim.

Citește și:

Nu poti avea o viata implinita, daca nu ai curajul sa-ti traiesti PROPRIA viata!

sursa foto: shutterstock.com

Intelege clar ca singurele limite pe care le vei avea vreodata sunt cele pe care ti le impui singura. Tu chiar ai potential infinit! Nu exista sfarsit la ceea ce poti face sau la ceea ce esti capabila sa faci. Stiu ca poate suna destul de utopic ceea ce iti spun acum, dar CHIAR ASA este! Indrazneste sa crezi ca nimic nu este imposibil si ai sa vezi ce lucruri minunate vei putea crea!

Uita-te la lumea din jur si la felul cum au avansat lucrurile in ultimii ani. Toate aceste evolutii sunt rezultatul unui grup exclusivist de persoane care au inteles si au constientizat puterea nelimitata pe care o au si o folosesc pentru a crea o lume mai buna pentru noi toti.

Este necesar sa stii ca tot ceea ce ei au putut face, poti sa faci si tu. Si tu muncesti cu aceeasi putere cu care muncesc si ei. Singura potentiala diferenta ar putea fi reprezentata de limitarile cu care tu lucrezi.

Citește și:

Pentru a putea detine controlul propriei vieti, indiferent de circumstante, este VITAL sa nu te mai lasi afectata si influientata de ceea ce se intampla in jurul tau.

Opreste imediat influentele exterioare care iti controleaza mintea! Observa intr-un mod obiectiv ce se intampla in lumea ta exterioara, insa nu deveni parte din ea!

Observa-ti rezultatele la fel cum ar face-o un strain. Spune-ti „Hmm, nu cred ca asta e ceea ce vreau”, iar apoi gandeste-te la ceea ce vrei cu adevărat. Nu te limita, crezand ca aceasta este realitatea ta, sau intristandu-te din cauza gandurilor negative care iti spun ca nu vei putea obtine niciodata ceea ce iti doresti. Alunga toate acele ganduri care te limiteaza, si incepe sa te gandesti CUM poti obtine ceea ce iti doresti.

Gandeste-te la ceea ce iti doresti cu adevarat, si nu la ceea ce nu iti doresti. Nu iti pierde timpul si energia gandindu-te la ceea ce nu iti doresti!

Citește și:

Gandurile pe care le ai vor determina sentimentele, sentimentele vor determina actiunea, iar actiunea va produce rezultatul. Asadar, daca ai ganduri pozitive, vei genera sentimente bune si frumoase, care te vor determina sa actionezi intr-un anumit mod, ceea ce va duce la obtinerea rezultatelor pe care ti le doresti.

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.