Setari Cookie-uri

Cum sa detii controlul propriei vieti, indiferent de circumstante

Este responsabilitatea noastra sa ne cream viata pe care ne-o dorim

Aminteste-ti, totul incepe cu un gand!

Tu detii controlul. Nu lasa lumea exterioara sa te controleze. Tu controlezi lumea exterioara.

De asemenea, nu uita, ca detii niste instrumente extrem de puternice, pe care daca le vei folosi cu incredere, te vor ajuta mereu sa detii controlul asupra vietii tale.

Acestea sunt:

MOTIVATIA

Este cea care ne determina sa actionam. Atunci cand suntem motivati sa facem ceva, vom gasi toate resursele sa ationam in directia viselor noastre. Motivatia este cea care ne pune in miscare, este DE CE-ul pentru care facem tot ceea ce facem.

VOINTA

Este cea care ne tine pe traictorie, dupa ce entuziasmul si avantul date de motivatie, au scazut in intensitate. Este ca atunci cand vrem sa tinem o dieta.

La inceput, suntem motivate de dorinta de a arata mai bine, de a fii in forma, si incepem dieta cu entuziasmul pe care ni-l ofera motivatia. Mai tarziu, acest entuziasm scade, iar ceea ce ne va ajuta sa continuam dieta, va fi vointa! Ea ne ajuta sa ne mentinem focusate pe rezultatul final pe care ni-l dorim.

Citește și:

PERCEPTIA

Reprezinta punctul nostru de vedere. Cand vedem un lucru despre care am fost programate sa gandim ca nu poate fi indeplinit, putem sa ne schimbam perceptia asupra situatiei si sa cream idei despre cum poate fi rezolvata situatia.

Niciodata un lucru nu este decat intr-un fel, exista intotdeauna mai multe unghiuri din care poate fi privit. Depinde de noi sa gasim acele unghiuri, din care, daca il privim, sa ne permita intotdeuna sa gasim partile sale pozitive.

IMAGINATIA

Wayne Dyer spune: „Cel mai mare cadou pe care l-ai primit, este imaginatia ta.” Imaginatia este puterea care da nastere creatiei. Este foarte important sa iti amintesti mereu ca fara ajutorul imaginatiei, nu va exista creatie în viata ta. Orice lucru este creat de doua ori. Prima data in imaginatie, iar a doua oara in momentul in care se materializeaza in lumea exterioara.

Citește și:

INTUITIA

Se spune ca rugaciunea este atunci cand noi vorbim cu Dumnezeu; iar intuitia este atunci cand Dumnezeu ne vorbeste noua. Intuitia iti permite sa cunosti si sa fii constient de ceea ce se intampla in jurul tau. Cu ajutorul intuitiei vei putea sa intelegi si sa constientizezi lucruri, pe care cu mintea rationala nu vei putea sa le vezi. Invatand sa iti asculti intuitia, vei deveni deveni o persoana puternica si plina de resurse.

Tu detii intotdeauna puterea de a-ti controla propria viata. Nu mai lasa ceea ce se intampla in jurul tau, sa dicteze cum sa iti traiesti viata! Ai curajul sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti si sa o traiesti in armonie cu tine si cu intreg Universul, in fiecare zi!

Daca ti-a placut acest articol, te invit la mine pe blog, sa citesti un altul, despre puterea viselor! Il gasesti aici

Te imbratisez cu drag,

Citește și:

Andreea Dumitru

https://femeieimplinita.com/

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.