Setari Cookie-uri

Cele mai intalnite 7 complexe ale femeilor

Sani prea mici sau prea lasati, nasul prea mare, colaceii de pe burtica, vergeturile inestetice, buzele prea mici sau picioarele prea strambe, sunt unele dintre cele mai intalnite complexe ale femeilor. Invata sa traiesti cu ele si sa nu le mai lasi sa te afecteze atat de mult.

3. Buzele nu sunt niciodata potrivite

Cat rau poate face o injectie in buze atata timp cat eu o sa ma simt bine si o sa pot avea "botul de rata"cat jumatate da fata, sau cat toata poza (pentru ca de obicei la poze se practica acest model)?

Si pana la urma, cand te saruta "prostul", trebuie sa aiba de ce sa te muste, sa simta ca te pupa nene, nu gluma. Daca aceste operatii nu ar avea efecte atat de dezgustatoare, nu as avea nimic impotriva lor, dar dupa cateva interventii, ajungi sa arati ca si cum te-ar fi intepat albina si pe alocuri te-ai desumflat.

4. Abdomenul nu este niciodata plat

Si nu pentru ca nu ai tine tu dieta (viata ta in sine este o dieta) ci pentru ca nu faci sport (nu pentru ca nu ti-ar placea, dar chiar nu ai timp), sau si mai simplu, dai vina pe genele parintilor care nu au fost prea darnici cu tine.

Si cum rezultatele prin intermediul sportului apar destul de tarziu, unde mai pui ca este nevoie si de o dieta echilibrata, apelam la bisturiu sau la diferite proceduri care ne promit arderea grasimilor in doi timpi si trei miscari.

Citește și:

5. Picioarele sunt departe de a se asemana cu ale unui model

Bineinteles ca si picioarele sunt importante, doar atunci cand EL te analizeaza, porneste de jos in sus, apoi de sus in jos, asa ca prima si ultima impresie este concentrata asupra picioarelor.

Fie ca nu sunt tocmai drepte, sau nu sunt tocmai subtiri, esential este ca nu sunt asa cum trebuie (sau asa cum ai vrea tu sa fie) si e mai dificil pentru ca nu prea ai ce sa faci decat sa slabesti atunci cand este cazul si cand se poate.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.