Setari Cookie-uri

Cele mai intalnite 7 complexe ale femeilor

Sani prea mici sau prea lasati, nasul prea mare, colaceii de pe burtica, vergeturile inestetice, buzele prea mici sau picioarele prea strambe, sunt unele dintre cele mai intalnite complexe ale femeilor. Invata sa traiesti cu ele si sa nu le mai lasi sa te afecteze atat de mult.

1. Sanii sunt prea mici sau prea lasati

Implantul cu silicon in ceea ce priveste marirea bustului este ceva la ordinea zilei printre femeile din ziua de azi cu care natura nu a fost tocmai darnica, sau cel putin, asa considera ele. In privinta sanilor se merge pe principiul "cu cat mai mare cu atat mai bine", pentru ca femeilor li s-a inradacinat bine ideea de barbati innebuniti dupa sani mari.

Fetelor, nu toti barbatii vor sa fie sufocati atunci cand stati deasupra in timpul unei partide de sex salbatic, si nici nu vor sa se trezeasca cu vreun "pepene" peste ochi in momentul in care va dezlantuiti in pat.

Daca sanii tai sunt lasati, cel mai probabil esti posesoarea unei perechi de sani ceva mai mari, care in timp si-au pierdut fermitatea si voluptatea. Nu trebuie sa te panichezi si sa apelezi neaparat la bisturiu, ba din contra, trebuie sa fii mandra de ceea ce ai. Intr-adevar exista cateva exercitii care te ajuta sa iti pastrezi fermitatea sanilor, dar despre asta vor vorbi ceva mai tarziu.

Citește și:

Barbatii apreciaza naturaletea in general, si asta nu o spun doar eu, ci o confirma si nenumaratele cercetari in domeniu. Sa nu credeti ca sunt impotriva operatiilor de marire a sanilor si ca le condamn pe cele care apeleaza la aceasta procedura, nicidecum. Daca Dumnezeu a fost mai zgarcit cu unele dintre noi, e foarte bine sa incercam sa indreptam asta, atata timp cat nu cadem in extrema penibilului.

2. Nasul este prea mare si prea carn

"Cu nasul in vant" sau "cu nasul pe sus" sunt doua expresii din popor care fac referire cam la acelasi lucru, si anume la trasatura de caracter care denota o oarecare doza de aroganta si superioritate.

Dar daca ai nasul un pic mai mare, sau nu este ascutit, parca nu poti sa mergi cu el "pe sus". Si asa apelam la rinoplastie, procedura care ne remodeleaza nasul dupa bunul plac. Aici nu prea am nimic de comentat, daca te incurca la anumite lucruri, e de inteles ca vrei sa schimbi asta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.