Setari Cookie-uri

Cele mai intalnite 7 complexe ale femeilor

Sani prea mici sau prea lasati, nasul prea mare, colaceii de pe burtica, vergeturile inestetice, buzele prea mici sau picioarele prea strambe, sunt unele dintre cele mai intalnite complexe ale femeilor. Invata sa traiesti cu ele si sa nu le mai lasi sa te afecteze atat de mult.

6. Vergeturile, bata-le vina!

Ai reusit sa slabesti in timp record, insa te-ai ales cu ceva vergeturi de toata frumusetea. Si doar le-ai vazut ca vor sa iasa la suprafata, insa ai zis ca nu ti se va intampla tocmai tie. Din pacate nu am vesti foarte bune pentru tine.

Este atat de greu sa scapam de ele, as spune chiar imposibil (si aici ma sustin si medicii) in momentul in care devin albe. Ele apar din cauza intinderii tesutului, al pielii si in prima faza sunt rosiatice (atunci cand avem cele mai mari sanse sa le exterminam) devenind apoi albe.
Nu te mai necaji atat pe seama lor.

Totusi ele sunt un semn al efortului pe care l-ai depus ca sa arati cat mai bine, si barbatii nu baga de seama aceste mici imperfectiuni.

7. Aripioarele nesuferite

Si nu ma refer la aripioarele picante de la fast-food, sau la alte aripioare comestibile (delicioase de altfel) ci ma refer la aripioarele de pe corpul nostru zvelt si tras ca prin inel. Daca de colaceii de pe burtica mai scapam cum mai scapam, de grasimea de pe picioare la fel, aripioarele se tin cel mai bine si nu par sa ne paraseasca atat de repede pe cat ne-am dori.

Citește și:

Nu exista o reteta a succesului in ceea ce priveste acest aspect, insa prin sport si exercitii special destinate lor, aripioarele isi vor lua cu siguranta zborul.

foto prima pagina concept chirurgie plastica sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.