Setari Cookie-uri

5 Ceaiuri de slabit care chiar functioneaza

Ceaiurile de slabit sunt printre cele mai folosite metode atunci cand vremsa scapam de cateva kilograme in plus, dar nu dau intotdeauna rezultate. Noi am aflat pentru tine care sunt ceaiurile de salbit care functioneaza cu adevarat.

De obicei avem o oarecare reticenta atunci cand vine vorba de ceaiuri de slabit pentru ca tot auzim verzi si uscate cum ca se produc dezechilibre hormonale si modificari in functionarea organismului care pot avea urmari dintre cele mai grave atunci cand consumam aceste ceaiuri e slabit.

De aceea ne este recomandat sa apelam la ceaiuri din plante medicinale care chiar ne ajuta sa slabim si nu dauneaza starii de sanatate.

Bineinteles ca ceaiurile de slabit sunt un supliment care ne ajuta sa eliminam toxinele din organism si o data cu ele si grasimile daunatoare.

ceai de slabit

foto cana de ceai sursa shutterstock

Aceste ceaiuri de slabit se consuma intre mese. De asemenea trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce mancam si sa nu uitam de sport care ne ajuta in cea mai mare masura atunci cand vrem sa scapam de cateva kilograme in plus.

Ceaiurile de slabit ajuta foarte mult la digestie fiind recomandat sa le consumam dupa ce am mancat copios.

Citește și:

Ceaiul de soc

Este pe primul loc in topul ceaiurilor de slabit si asta pentru ca ne ajuta cel mai bine sa eliminam toxinele din organism si in acelasi timp are si un gust foarte bun.

Mod de preparare: se fierbe un litru de apa si se toarna peste 6-7 flori de soc uscate. Se lasa 10-15 minute la infuzat apoi se stoarce o lamaie si se consuma in decursul unei zile.

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.