Setari Cookie-uri

10 semne ale unei vieti anterioare

Indiciile care iti arata daca ai trait in alt timp, sub alta infatisare

7. Pasiunea pentru o anumita cultura

Cei mai multi dintre noi adora sa calatoreasca, fie si doar virtual. Cu toate acestea, exista o serie de oameni care se identifica mai mult cu o alta cultura decat cea a tarii in care s-au nascut.

Acest lucru se poate datora, desigur, unei inclinatii de conjunctura, unei pasiuni pentru istorie sau sociologie. Insa poate fi de asemenea un semn ca persoana in cauza si-a dus candva traiul pe meleagurile care in aceasta existenta o fascineaza atat de tare.

8. Dureri inexplicabile

Ti s-a intamplat uneori sa ai dureri in explicabile in ciuda faptului ca analizele tale medicale sunt perfect normale? Desigur, poti pune aceasta situatie si pe seama oboselii sau a ipohondrei, daca vrei, insa uneori acestea sunt semnele unei traume din alta existenta.

9. Semne de nastere

Acestea sunt unele dintre cele mai fascinate “dovezi” ale unor existente trecute. Multi dintre cei care sustin ca isi amintesc de alte vieti povestesc despre cum au murit in perioada respectiva si cum semnele din nastere raman pe trupurile lor in viata actuala exact in locul ranii cauzatoare de moarte.

Citește și:

10. Atacuri de panica bizare

In situatii de stres, se poate declansa aceasta reactie absolut normala. Insa adeptii credintei in reincarnare spun ca oamenii care au atacuri de panica in situatii absolut normale trec de fapt o punte de legatura intre aceasta existenta si o alta din trecutul lor. Pot ajunge de exemplu intr-un loc in care in alta viata au suferit o tragedie sau un eveniment traumatic si astfel spiritul lor rezoneaza cu energia reziduala, declansand un atac de panica.


foto prima pagina shutterstock femeie in costum indian

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.