Setari Cookie-uri

10 semne ale unei vieti anterioare

Indiciile care iti arata daca ai trait in alt timp, sub alta infatisare

Teoria potrivit careia sufletele umane se pot reincarna este mai veche de 3000 de ani. Astfel de idei pot fi gasite in cele mai multe dintre culturile stravechi ale lumii. Indienii, grecii antici sau druizii celtici nu erau straini de aceasta notiune.

In vremurile moderne, pseudoteoria a fost preluata de adeptii Noii Ere (New Age), o miscare concentrata asupra libertatii spirituale, fara dogme sau norme impuse. Desi oamenii de stiinta nu au putut demonstra inca posibilitatea unor vieti anterioare, unii sunt totusi de parere ca aceasta este o realitate.

femeie in costum medieval

foto shutterstock femeie in costum medieval

Teoretic, toti oamenii se reincarneaza in cateva existente pana cand se achita de toate datoriile acumultate fata de Univers. Atunci cand isi implinesc destinul, ciclul se rupe si sufletele trec la un stadiu superior al existentei.

Citește și:

Singurii care nu se reincarneaza sunt copiii indigo. Ei sunt fiinte cu totul si cu totul speciale, pure prin definitie iar aura lor este in intregime in acesta culoare. Despre ei se crede ca au firi foarte deschise, vesele, si iarta usor. Mai mult de atat, ei poseda o serie de calitati extrasenzoriale pe care nu le pierd pe masura ce se maturizeaza.

Ei sunt trimisi din sferele inalte ale Universului cu o misiune speciala: trebuie sa ajute oamenii sa treaca mai departe de existenta pamanteana.

Asa cum va spuneam, ei se achita de datoriile lor si nu se mai reincarneaza. Ceilalti oameni insa trebuie sa parcurga numeroase existente pentru a ajunge la desavarsire. Iata cum poti recunoaste semnele unei vieti anterioare.

1. Deja vu

Astfel este denumit acel sentiment ciudat ca ai mai trecut candva printr-o situatie identica. Imediat cum incerci sa iti dai seama cand anume s-a mai intamplat, creierul tau devine complet debusolat si nu iti poate oferi nicio explicatie.

Citește și:

Citeste pe Kudika.ro

Quiz: Ce nume ai avut intr-o viata anterioara?

Horoscopul karmic: In ce s-ar reincarna fiecare zodie

Horoscopul si influenta karmica: Tu ce datorii ai de achitat?

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.