Setari Cookie-uri

Top 3 carti celebre inspirate de Twilight

Fenomenul fanfic "Fifty Shades of Grey" ia amploare

Fanfiction, sau pe scurt fanfic, este opera literara a unui amator bazat pe carti, filme si personaje deja cunoscute publicului larg. Pana acum cativa ani, acestea nu vedeau lumina tiparelor si fiecare astfel de autor trebuia sa specifice la fiecare capitol aparut online ca opera originala nu ii apartine.

Iar apoi, s-a nascut Twilight si fenomenul a luat amploare. Prima astfel de lucrare publicata este Fifty Shades of Grey, cunoscuta pana atunci in cercurile fanfiction ca Master of the Univers (stapanul Universului) si semnata de Snowqueen's Icedragon.

Povestea a devenit atat de populara incat autoarea a retras-o din mediul online si a obtinut un supercontract pentru publicarea lucrarii iar restul este istorie.

Ei bine, trendul a prins si in ultimii ani, din ce in ce mai multe fanfiction-uri au vazut lumina tiparului. Iata deci care sunt 3 dintre cele mai populare carti publicate inspirate de personajele Edward Cullen si Bella Swan, in afara de peripetiile sexuale ale domnului Grey.

Citește și:

corset de piele

foto shutterstock femeie in rosu

1. Sempre – J.M. Darhower

Titlu fanfiction: Emancipation Proclamation (Proclamatia de Emancipare)

Autorul si-a imaginat un univers in care Edward Cullen este fiul unui cap mafiot iar Bella este tanara adusa in casa pe post de sclava. Cei doi, se indragostesc, evident, unul de celalalt si incearca sa faca fata impreuna unor piedici imense in calea iubirii lor.

Atunci cand a fost prelucrata pentru publicare, cele doua personaje au primit numele Haven Antonelli si Carmine DeMarco.

Dincolo de povestea de dragoste dintre cei doi, autorul atrage insa atentia asupra unui fenomen ingrijorator: sclavia moderna. Chiar daca este greu de crezut, oamenii sunt inca pusi sa munceasca fortat, privati de libertate, maltratati si bineinteles, nerecompensati material pentru munca lor.
Carmine este unul dintre acesti oameni. Ea s-a nascut in sclavie si a trait toata viata in aceasta conditie. Cel putin pana cand ajunge in casa lui Haven.

Citește și:

Citeste pe Kudika.ro

Top 5 carti erotice cu vanzari astronomice

Top 5 cele mai bune carti despre sex din istorie

5 cele mai bizare povesti de dragoste din carti

5 + 1 Efecte ciudate pe care le produce cartea 50 Shades of Grey

5 carti fascinante scrise de starurile porno

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.