Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase citate de iubire: Alfabetul dragostei dupa Anais Nin

Senzualitatea este o forta secreta a corpului meu.

Realitate

Realitatea nu ma impresioneaza. Nu cred decat in intoxicare, in extaz si, cand viata obisnuita ma incatuseaza, intr-un fel sau altul evadez. Nu mai vreau ziduri.

Senzualitate

Senzualitatea este o forta secreta a corpului meu.

Trecut

N-o sa ma cunosti niciodata prin trecutul meu, ci numai prin ceea ce sunt pentru tine si cu tine; si asta pentru ca tu, asa cum esti, scoti la iveala tot ce e mai bun in mine; exorcizezi si aduci la suprafata un eu pe care altii nu l-au cunoscut. Si nu vreau sa spun ca voi inceta sa fiu ceea ce sunt, pentru ca am multe sa-ti daruiesc.

Uratenie

In timp ce vorbeste simt acest animal mitologic, cu pielea intunecata, atat de potent, cu infatisare nu de om, ci de animal, cu uratenia pamantului, soliditate si vigoare, si minte atat de agila si de adanca. Ma fascineaza; e intunecat si e batran. E mai batran ca mine.

Citește și:

Umbre

Numai umbre! Eu nu ma multumeam sa sarut umbre! Eu pretindeam carne. Pretindeam carne, iar consumarea carnii distruge fantomele. Detestabila proprietate "curativa" a trairii pur si simplu!

Veneratie

Ma gandesc la tonurile de orga ale vocii, la expresiile si marturisirile lui. Si la capacitatea lui de a fi venerat, adica de a simti divinul.

Viata

Traiesc intr-un fel de cuptor de sentimente, iubiri, dorinte, inventii, creatii, activitati si reverii. Nu-mi pot descrie viata in fapte pentru ca extazul nu rezida in fapte, in ce se intampla sau in ce fac, ci in ce se starneste in mine si ce se naste din toate astea.

Zbor

Eu nu pasesc pe pamant - eu zbor, zbor prin casa cu dragoste pentru haremul meu, cu adoratie pentru haremul meu; imi place sa-i vad pe toti in aceeasi zi. Ma face sa ma simt bogata. Sunt plina!

sursa foto shutterstock femeie cu flori de camp

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.