Setari Cookie-uri

Ezoteric: Invata sa citesti in palma

Palmele noastre sunt adevarate harti ale destinului ce ascund atat de multe secrete incat nu reusim niciodata sa le aflam pe toate.

Linia Vietii

Daca te gandesti ca aceasta iti va spune cati ani te vei afla printre muritori ar fi bine sa sa iti iei gandul de la asta. Linia vietii iti arata cum decurge viata ta. Daca aceasta se bifurca inseamna ca reusesti sa fii o persoana echilibrata. Daca linia vietii este scurta inseamna ca nu stii cum sa te bucuri de fiecare clipa.
Situatia ideala este aceea in care linia vietii este curbata pentru ca asta ne arata ca esti multumit de viata pe care o ai si te consideri un om implinit.

Sa va mai spun inca un mic secret. In functie de forma mainii (lata sau alungita) ne putem da seama de caracteristicile unei persoane. Palmele noastre reprezinta mici harti pline de secrete ce asteapta sa fie descifrate.

Cei care au o palma alungita sunt persoane visatoare, cu spiritul creativ foarte bine dezvoltat dar le este foarte greu sa le puna in aplicare datorita lipsei spiritului practic.

Citește și:

Cei care au palma lata sunt persoane realiste si bine ancorate in realitatea cotidiana. De asemenea sunt persoane talentate si muncitoare.

Acestea fiind spuse, spor la descifrat!


Va las si un filmulet mai jos care va va ajuta!

Sursa video: YouTube.com

Foto prima pagina: maini magice, Shuttertsock

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.