Setari Cookie-uri

Ezoteric: Invata sa citesti in palma

Palmele noastre sunt adevarate harti ale destinului ce ascund atat de multe secrete incat nu reusim niciodata sa le aflam pe toate.

Sa descoperim liniile principale

In ambele palme avem cate trei linii principale care se evidentiaza detasat fata de celelalte mai mici care ne traverseaza pielea de parca zici ca ne-am zgariat si am ramas cu zeci de cicatrici micute.
In fiecare palma avem linia vietii, linia dragostei si linia mintii.

Daca invatam sa interpretam bine aceste linii putem sa aflam lucruri surprinzatoate pentru fiecare dintre ele.Sa le luam pe rand si sa vedem ce ne poate spune fiecare dintre cele trei linii importante.

Linia Inimii

Acum ca am stabilit palma activa sa ne uitam la linia de sus, linia de sub degete care este linia dragostei, cea care ne spune cum stam cu dragostea sau ce urmeaza sa se intample in viata noastra din acest punct de vedere.
Daca aceasta linie este curbata inseamna ca parcursul vietii tale amoroase oscileaza si nu esti foarte hotarat.

Citește și:

Daca linia este intrerupta atunci ceva ciudat s-a intamplat in trecut si nu iti dai seama ce anume. Daca linia este lunga inseamna ca esti o persoana ce prefera stabilitate, iar daca linia este scurta inseamna ca relatiile secrete sunt cele care ti se potrivesc cel mai bine.

foto: linii in palma, Shutterstock

Linia Mintii

Este cea care se zareste imediat sub linia iubirii. Daca linia mintii este intrerupta inseamna ca esti predispus la depresii si tulburari de comportament. Atunci cand linia este ondulata se spune ca te caracterizeaza superficialitatea.

Daca linia mintii este dreapta inseamna ca te indrepti spre partea practica a lucrurilor si reusesti sa te organizezi foarte bine.

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.