Setari Cookie-uri

Cum sa recunosti pe cineva dintr-o anumita zodie

Da-ti seama din primele cuvinte rostite din ce zodie face parte persoana cu care stai de vorba!

Fecioara

Fecioarele sunt adesea singuratice si nu reusesc sa se aseze la casa lor atat de repede pe cum si-ar dori. Poti sa recunosti o fecioara dintr-o multime de oameni pentru ca ea va sta retrasa si va avea tendinta de a trece neobservata.

Femeia fecioara: daca te astepti sa intalnesti o femeie retrasa, o femeie care se teme sa te priveasca in ochi ar fi bine sa mai arunci o privire si ai sa descoperi o femeie radicala, puternica si imprevizibila. Daca nu esti in stare sa ii satisfaci toate nevoile te va abandona fara sa se uite inapoi si isi va cauta fericirea in alta parte.

foto: nimfa, Shutterstock

Barbatul fecioara: daca esti o femeie sentimentala si romantica ar trebui sa iti indrepti atentia mai degraba catre un berbec si sa iti iei gandul de la barbatul fecioara pentru ca acesta este de departe cel mai superficial si mai rece barbat. Se bazeaza intotdeauna pe realitatea practica si nu are capacitatea de a se lasa purtat de val.

Citește și:

Balanta

Cu siguranta ai intalnit pana acum o balanta veritabila. Este acea persoana care debordeaza de bun simt si care este gata sa te ajute indiferent de favorul pe care i-l ceri. Balantele sunt pacifiste din fire, calde, fermecatoare si dragalase, dar pot fi si foarte incapatanate si orgolioase.

Femeia balanta: o balanta stie foarte bine cum se degusta un pahar de vin si cum se bea unul de bere. Poate sa poarte matasuri fine si pijamale flausate cu aceeasi nonsalanta. Este o femeie incantatoare, gingasa, sensibila si emotiva, dar poate sa devina ambitioasa din cale afara. Pe cat de feminina este, pe atat de bine ii sta intr-o pereche de pantaloni masculini si poate face fata oricarei discutii (fie ea si despre cele mai vechi motoare din lume) fara nici cea mai mica problema. Cu inteligenta ei reuseste sa se descurce in orice situatie.

Citește și:

foto: femeie in apa, Shutterstock

Barbatul balanta: este un barbat foarte rational, un barbat care iti poate raspunde la orice intrebare raportandu-se la propriile experiente sau la ale celor din jur. Daca te indragostesti de un barbat balanta ar fi bine sa fii pregatita sa te prinda in mrejele lui fermecatoare pentru totdeauna.

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.