Setari Cookie-uri

Cum sa recunosti pe cineva dintr-o anumita zodie

Da-ti seama din primele cuvinte rostite din ce zodie face parte persoana cu care stai de vorba!

Scorpion

Scorpionii tind sa te hipnotizeze cu privirea lor fixa si patrunzatoare. Te simti prins in plasa si parca nu mai ai scapare. O usoara senzatie de teama te incearca dar aceasta dispare imediat ce intri in contact cu scorpionul si descoperi o persoana amuzanta si deschisa.


Femeia scorpion:
este o femeie mandra, serioasa si foarte sigura pe ea. Este singura care razbate intr-o lume dominata de barbati fara sa fie ajutata de catre forte exterioare. De asemenea este o femeie frumoasa, seducatoare si inteligenta. In unele momente (rare ce-i drept) poate sa fie foarte feminina si lipicioasa precum o pisicuta.

Barbatul scorpion: ar fi bine sa fii pregatita pentru cea mai pasionala relatie din viata ta pentru ca un scorpion este un barbat pasional prin definitie. Daca reusesti sa ii intri in gratii te va adora si te va idolatriza, va face din tine idealul lui si iti va iubi fiecare particica a corpului.

Citește și:

Sagetator

Sagetatorii sunt impulsivi si nu se gandesc prea mult inainte sa actioneze. Adesea regreta ceea ce au facut si au remuscari pe care incearca din rasputeri sa le indrepte, dar in zadar, pentru ca raul este deja facut.


Femeia sagetator:
iti va spune intotdeauna exact ceea ce crede fara sa te menajeze sau sa se ascunda dupa degete. De cele mai multe ori replicile ei sunt radicale si lipsite de delicatete, dar imediat iti va aduce un argument care sa te faca sa te topesti atunci cand o privesti. Este o femeie onesta si prietenoasa care va fi mereu alaturi de tine atunci cand ai nevoie.

foto: femeie blonda, Shutterstock

Barbatul sagetator: debordeaza de etuziasm si de energie insa nu este un barbat alaturi de care sa iti gasesti linistea si stabilitatea. Este mai degraba un bun optimist si un barbat alaturi de care te poti lasa purtata de val si poti visa in liniste.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.