Setari Cookie-uri

Cum sa recunosti pe cineva dintr-o anumita zodie

Da-ti seama din primele cuvinte rostite din ce zodie face parte persoana cu care stai de vorba!

Gemeni

Nu stii daca rade, daca plange, daca este trist sau suparat pentru ca nativul gemeni are mult mai multe fete decat ti-ai inchipuit pana acum. Chiar daca initial te gandesti ca nativii gemeni au personalitate dubla acestia au capacitatea de a o multiplica astfel incat sa ajungi sa nu ii mai intelegi de cele mai multe ori si chiar sa nu ii mai recunosti.


Femeia gemeni:
este o fire zburdanica ce se bucura de tot ceea ce ii ofera viata si nu ia in serios nici macar dragostea. Se bucura de fiecare moment si il traieste la intensitate maxima. Nu este tocmai cea mai stabila partenera pentru ca nu poate sta locului si se plictiseste foarte repede.

Barbatul gemeni: daca esti in cautarea stabilitatii si a sigurantei nu te incumeta sa incepi o relatie cu un barbat din zodia gemeni. El este mereu imprevizibil si niciodata nu stii la ce sa te astepti din partea lui. Nu te poti baza pe el aproape niciodata pentru ca nu stie niciodata ce va face in urmatoarele doua minute.

Citește și:

Rac

Un pas inainte si doi inapoi: cam asa sta treaba in general cu racii. Sunt constanti in miscarile lor specifice. Acum rade, acum plange, dar odata ce te obisnuiesti cu temperamentul lor totul o sa ti se para normal. Simtul umorului este puternic dezvoltat si combinat cu un usor sarcasm.


Femeia rac:
este o impletire de femeie pasionala si baietoasa convinsa. Afiseaza o masca puternica si de neatins, insa are un suflet cald si o inima ce poate fi cucerita in cele mai simple moduri. Banii sunt un subiect important pentru o femeie rac: tine de ei ca de ochii din cap si nu ii risipeste fara rost.

Barbatul rac: initial sunt persoane reci care nu se lasa impresionate atat de usor si nici nu isi deschid sufletul pana nu se conving ca persoana de langa ei merita acest lucru. Ca sa cuceresti barbatul rac iti trebuie multa rabdare si nervi de fier pentru ca nu este dornic sa iti impartaseasca tainele sufletului sau atat de repede. Reuseste totusi sa imbine superficialitatea cu sensibilitatea intr-un mod absolut uimitor.

Citește și:

foto: fata magica, Shutterstock

Leu

Daca intalnesti o persoana care in timp ce iti spune ca nu are nevoie de serviciile tale pentru ca se poate descurca singura, iti zambeste seducator atunci poti fi sigur ca ai intalnit un nativ leu. Leii sunt firi mandre nevoie mare, dar au cel mai cald suflet pe care il poti intalni.

Femeia leu: este foarte sentimentala si tine la toate persoanele care au trecut la un moment dat prin viata ei. Considera amintirile placute cea mai de pret valoare si nu ar renunta la ele nici in ruptul capului. Este o femeie puternica, independenta, dar foarte sensibila si iubitoare in acelasi timp.

Barbatul leu: ii place sa fie in centrul atentiei si mereu are ceva de spus, ceva care sa il propulseze direct in mijlocul scenei. Ii place sa fie adorat, iubit si ascultat asa ca stii ce ai de facut daca vrei sa pui mana pe un leu veritabil. Drept rasplata te va rasfata asa cum stie el mai bine fara sa tina cont de costurile implicate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.