Setari Cookie-uri

Cum sa recunosti pe cineva dintr-o anumita zodie

Da-ti seama din primele cuvinte rostite din ce zodie face parte persoana cu care stai de vorba!

Capricorn

Initial o sa descoperi un om retras care nu iese cu nimic in evidenta. Daca arunci o privire mai atenta cu siguranta iti vei da seama de inteligenta incredibila a acestui om si vei vrea sa descoperi mult mai multe.

Femeia capricorn: se adapteaza oricarei situatii si o poti gasi ascunsa in orice femeie: de la femeie de succes pana la dansatoare la bara. Are o extraordinara capacitate de a invata si de a se plia pe fiecare situatie astfel incat sa iasa invingatoare de fiecare data. Poate sa debordeze de senzualitate si de pasiune, sa flirteze cu usurinta, dar in acelasi timp poate da dovada de inaccesabilitate.


Barbatul capricorn:
la prima vedere este un om imposibil de citit si imposibil de abordat. Parca ar avea un zid in jurul lui pe care nu reusesti niciodata sa il spargi. Asta pana cand prinde curaj si incredere sa isi deschida sufletul si sa iti arate cat de loial si de prietenos este.

Citește și:

Varsator

In general sunt firi imprevizibile dar realiste, linistite si amabile. Pot fi persoane blande si calde, dar atunci cand te astepti mai putin devin reci si insensibili. Traiesc oarecum in lumea lor in care joaca un fel de rol al artistului neinteles.

foto: femeie misterioasa, Shutterstock

Femeia varsator: este o impletire de contradictii. Poate sa fie cea mai loiala partenera, dar in acelasi timp se poate detasa foarte usor de emotii si sentimente ca si cum nu ar fi existat niciodata. Poate sa ti se para partenera perfecta la prima vedere insa vei avea mereu senzatia ca iti ascunde ceva.


Barbatul varsator:
in calitate de prieten este cel mai bun dintre cei buni: mereu langa tine cand ai nevoie si mereu gata sa iti sara in ajutor. Daca ne referim la relatia de cuplu este un barbat greu de inteles. Iti spune ca nu il interesezi si nu se gandeste la tine ca la o posibila partenera insa in momentul imediat urmator descopera ca se indragosteste iremediabil de tine.

Citește și:

Pesti

Asa cum probabil era de asteptat, nativul pesti nu are stare si nu o sa il gasesti niciodata stand locului mai mult de cateva minute. Trebuie sa fie mereu in miscare si sa aiba mereu ceva de facut. Va sta linistit doar atunci cand ceva il pasioneaza si admira lucrul respectiv, in general lucruri artistice.

Femeia pesti: apare ca o prima iubire din viata oricarui barbat. Este feminina, diafana, inocenta, tandra, iubitoare si tot ceea ce mai trebuie pentru ca portretul sa fie unul aproape de perfectiune. Este de o sensibilitate iesita din comun si te face sa te aprinzi pe loc numai daca o privesti in ochi.

Barbatul pesti: barbatul pesti este un romantic incurabil si un barbat foarte sensibil in adancul sufletului. Nu te gandi ca este "baiatul mamei" care plange la cele mai banale filme romantice sau la cele mai simple declaratii de dragoste, nicidecum. Sensibilitatea lui este punctul forte ce il propulseaza in inima multor femei.

Citește și:

Foto prima pagina: femeie speciala, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.