Setari Cookie-uri

Iarta si uita: Cea mai buna cale prin care dobandesti echilibrul interior

Iarta si vei vedea ca incepi sa te simti mai bine.

3. Renunta la resentimente

Gandeste-te ca nu are rost sa iti incarci mintea si sufletul cu lucruri care te influenteaza intr-un mod negativ si care iti strica echilibrul interior. Invata sa renunti la resentimente si sa iti iei gandul de la razbunare. Fiecare isi va primi rasplata dupa merit.

4. Priveste partea buna

Pentru ca intotdeauna exista asa ceva chiar daca initial nu vezi aceasta parte care este de fapt cea mai importanta. Chiar daca treci printr-o dezamagire sau printr-un necaz incearca intotdeauna sa vezi si partea plina a paharului astfel incat sa iti creasca increderea in propria persoana si sa te gandesti ca toate lucrurile se intampla cu un scop.

5. Invata lectia

Fiecare intamplare ne invata cate ceva si de la fiecare persoana care trece prin viata noastra trebuie sa invatam cate ceva. Asa ne formam ca oameni si asa ne formam caracterul, temperamentul si modul de gandire. Ia tot ce este mai bun din fiecare lucru si vei ajunge sa le pretuiesti in masura in care merita, vei putea sa te detasezi usor de lucrurile care nu iti fac bine si te vei concentra pe ceea ce te intereseaza.

Citește și:

Foto prima pagina: femeie frumoasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.