Setari Cookie-uri

Iarta si uita: Cea mai buna cale prin care dobandesti echilibrul interior

Iarta si vei vedea ca incepi sa te simti mai bine.

De-a lungul vietii intalnesti diferite persoane si te trezesti in anumite situatii mai mult sau mai putin placute. Unele momente vrei sa le uiti, sa le ingropi undeva si sa nu ti le mai amintesti niciodata. La fel si in cazul anumitor persoane care ti-au facut atat de mult rau incat nu crezi ca merita nici macar sa te mai gandesti la ele.

Si tot asa pana ajungi sa strangi destule frustrari astfel incat sa te incarci negativ si sa iti destabilizezi echilibrul interior.

foto: femeie tanara, Shutterstock

Asa cum ne spune si cantecul "...vei fi inteleapta daca iert..." asa iti spunem si noi: iarta si uita tot ceea ce nu iti face bine pentru ca doar asa reusesti sa ai parte de linistea interioara de care ai nevoie.
Ca sa te poti debarasa total de lucrurile care nu iti fac bine trebuie sa urmaresti cateva etape esentiale:

1. Respira adanc

Stiu ce simti. Ai avut incredere si ti-ai luat-o rau de tot si de data asta. Si tocmai cand spuneai ca nu o sa te mai lasi pacalita. Nu-i nimic. Nu este un capat de lume si pana la urma asa se caleste omul si devine mai bun. Ia-ti un moment de liniste si respira adanc pana cand te eliberezi de negativism. O sa vezi lucrurile mai limpede.

Citește și:

2. Analizeaza situatia

Acum ca ai mintea clara incearca sa vezi situatia din exterior fara sa te implici emotional sau spiritual. Incearca sa intelegi de ce persoana cealalta a ales sa reactioneze asa si ce s-a intamplat de s-a ajuns in situatia respectiva.

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.