Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase citate de iubire: Alfabetul dragostei dupa Haruki Murakami

Prezentul pur este avansul nesimtit al trecutului care inghite viitorul.

Plans

Imi vine sa plang, dar si daca as plange, nu ar veni nimeni sa ma salveze.

Prezent

Prezentul pur este avansul nesimtit al trecutului care inghite viitorul.

Realitate

Exista vise simbolice, vise care simbolizeaza realitatea. Sau exista realitati simbolice, realitati care simbolizeaza vise.

Schimbare

Traiesc intr-o lume in care lucrurile se naruie, inimile se schimba la nesfarsit, iar timpul trece fara incetare.

Singuratate

De ce suntem atat de singuri? De ce trebuie sa fim atat de singuri? Suntem atat de multi oameni pe lumea asta, toti avem nevoie de altcineva si totusi ne izolam. Pentru ce? Oare Pamantul se roteste numai pentru a ne alimenta singuratatea?

Singuratate

Singuratatea nu e un sentiment atat de rau. E ca linistea in care se cufunda un copac dupa ce pasarile si-au luat zborul de pe ramurile lui.

Timp

Cu trecerea timpului, vei intelege... Ce dureaza, dureaza, ce nu e de facut, nu e de facut. Timpul rezolva cele mai multe dintre lucruri, si ceea ce timpul nu rezolva, va trebui sa rezolvam singuri.

Citește și:

Tovaras

La drum un tovaras, in viata bunavointa.

Tristete

Tristetea care ma invaluie profund... nu aveam unde sa indrept o asemenea senzatie, unde sa o incui ca sa scap de ea. Nu avea nici forma, nici greutate, nici nu ma puteam infasura in ea. Era asemenea vantului ce trecea pe langa mine.

Uitare

Aproape totul cade prada uitarii. Si acest mare razboi, si mortii care nu se vor mai intoarce niciodata, toate ajung sa apartina unui trecut indepartat. Viata de zi cu zi pune stapanire pe noi si multe lucruri importante sunt impinse inafara mintii noastre ca niste stele vechi si inghetate. Sunt prea multe amanunte care ne framanta gandurile cotidiene, prea multe lucruri pe care le avem de invatat. Deprinderi noi, cunostinte noi, tehnici noi, cuvinte noi. Si totusi, oricat timp am lasa sa treaca, orice s-ar intampla pe parcurs, sunt evenimente care nu se uita niciodata. Sunt amintiri care raman neclintite inlauntrul nostru, ca o piatra de temelie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.