Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai frecvente vise si semnificatia lor

Tu stii ce mistere ascund cele mai frecvente vise?

Visul este o proiectie a subconstientului si a ceea ce se intampla in creierul nostru, fara sa ne dam seama de toate aceste lucruri.

In acelasi timp, chiar daca avem impresia ca visul dureaza toata noaptea, el dureaza cateva secunde.
Un alt lucru interesant este faptul ca visele sunt alb-negru, dar subconstientul nostru le percepe ca fiind colorate.

Niciun vis nu este intamplator oricat de banal sau oricat de ciudat poate fi. El intotdeauna are o semnificatie, insa trebuie sa stii sa o descifrezi si sa vezi ce influenta are asupra ta si asupra a ceea ce se intampla in subconstientul tau.

foto: femeie care leviteaza, shutterstock

Sunt cateva tipuri de vis pe care fiecare dintre noi le are si nu doar o data. Hai sa vedem care sunt acestea si sa incercam sa le descifram semnificatia.

Visul in care zbori

Eu visez adesea ca zbor si am inteles ca este un lucru bun pentru ca asa se spune pe la noi. M-am interesat mai mult despre acest lucru si despre semnificatia visului in sine.

Citește și:

Am aflat ca atunci cand visezi ca zbori inseamna ca te eliberezi de limitele pe care viata de zi cu zi ti le impune si vrei sa mergi dincolo de bariere. Vrei sa faci din ce in ce mai multe lucruri si cat mai marete.
Acest vis este intalnit de cele mai multe ori in copilarie cand ne dorim sa trecem peste limitele impuse de parinti, dar si mai tarziu cand vrem sa evoluam in cariera si tintim cat mai sus.

Visul in care iti cad dintii

Nu este cel mai placut vis pe care il poate avea cineva, insa este unul dintre cele mai frecvente si te avertizeaza cu o problema la nivel de comunicare. Daca dintii cand, inseamna ca nu reusesti sa te intelegi cu cei din jur la nivel conversational.

Daca dintii sunt cariati inseamna ca se intampla ceva in viata ta care nu te lasa sa te bucuri de ceea ce realizezi.

Daca iti pierzi aproape toti dintii reprezinta o timiditate crescuta si o greutate foarte mare in comunicare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.