Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai frecvente vise si semnificatia lor

Tu stii ce mistere ascund cele mai frecvente vise?

Visul in care esti dezbracata

Este probabil unul dintre cele mai ciudate si mai neplacute vise prin senzatiile pe care le transmite creierului. Acest vis se raporteaza la momente jenante din viata ta.

In acelasi timp este posibil sa fie un semnal de alarma in ceea ce priveste deschiderea ta catre ceilalti. Este posibil sa ii lasi sa vada prea mult si sa fii exact ca o carte deschisa. Incearca sa fii mai rezervata in declaratii.

Visul in care te pierzi

Acest vis in care te pierzi pe stradute sau intr-un loc strain semnifica un moment important in viata ta. Este timpul sa te gandesti foarte bine la ceea ce vrei si la ceea ce iti doresti astfel incat sa faci ceva in acest sens si sa stii in ce directie sa o iei.

Cauta sa te descoperi din ce in ce mai bine si sa iti descoperi dorintele si sensul vietii.

Visul in care esti urmarita

Poate ti se intampla sa visezi ca esti urmarita, sau mai rau, rapita. Acest vis se incadreaza in categoria cosmarurilor pentru ca el semnifica temerile tale si toate grijile pe care ti le fabrici in subconstient.

Citește și:

Este un vis ce transmite energii negative. Daca te trezesti transpirata si respirand greu, poate semnifica si o teama de intuneric.

foot prima pagina: femeie care viseaza, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.