Setari Cookie-uri

Talismanul tau norocos in functie de ziua nasterii

Afla care este talismanul tau norocos in functie de ziua in care te-ai nascut!

Fiecare detaliu legat de data nasterii noastre are o semnificatie aparte sau creeaza legaturi si conexiuni speciale cu diferite alte lucruri semnificative.

Astazi o sa vorbim despre talismanele norocoase care sunt percepute precum niste obiecte ce au o incarcatura energetica deosebita si ajuta purtatorul sa atraga toate energiile pozitive si sa isi dezvolte abilitatile reusind astfel sa gaseasca un echilibru in viata lui.

Afla care este talismanul tau norocos in functie de ziua in care te-ai nascut!

talismanul norocos

foto: potcoava si trifoi, shutterstock

Luni - Cheile norocoase

Cei care s-au nascut luni au un talisman norocos plin de semnificatii. Fiind prima zi a saptamanii, cei nascuti astazi au foarte multe abilitati dezvoltate, dar mai ales ambitia si spiritul de lider.

Cheile, talismanul lor norocos, trebuie sa fie purtate in pereche de trei pentru ca fiecare dintre ele semnifica ceva: bani, sanatate, dragoste. Se spune ca fiecare cheie deschide cate una dintre aceste usi si ii ajuta pe purtatorii lor sa aiba succes pe aceste planuri.

Citește și:

Marti - Potcoava norocoasa

Persoanele nascute martea sunt asa numitii "cei din umbra", persoanele care participa activ la tot ceea ce se intampla in jurul lor, dar nu le place sa se afiseze si sa iasa in fata atunci cand este nevoie.

Sunt oameni simpli si modesti carora li se potriveste foarte bine potcoava in rolul de talisman norocos care le asigura o stabilitate satisfacatoare pe toate planurile. Acest talisman are grija in special de familie, camin si domeniul profesional.

Miercuri - Steaua norocoasa

Se spune despre cei care s-au nascut miercurea ca sunt persoane echilibrate si ca reusesc de fiecare data sa gaseasca o stare de echilibru si de liniste ce ii ajuta sa atraga toate energiile pozitive.

Steaua este un simbol stravechi inventat de Pitagora ce semnifica misterele Universului. Se mai credea pe vremuri ca stelele erau simbolul oamenilor bogati ce reuseau sa straga averi semnificative, asa ca cei care sunt guvernati de acest talisman vor avea noroc pe plan financiar.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.