Setari Cookie-uri

Talismanul tau norocos in functie de ziua nasterii

Afla care este talismanul tau norocos in functie de ziua in care te-ai nascut!

Joi - Trifoiul norocos

Cei nascuti joia au deosebita onoare sa fie protejati de catre unul dintre cele mai puternice talismane, trifoiul cu patru foi. Trifoiul este un simbol celtic ce guverneaza si ocroteste in acelasi timp patru mari arii ale vietii: Faima, Banii, Dragostea si Sanatatea.

Se spune ca daca porti un trifoi cu patru foi in semn de talisman norocos, dragostea va fi alaturi de tine toata viata, daca primesti unul acesta te va apara de toate relele din lume, iar daca visezi un trifoi cu patru foi vei fi fericit/a toata viata.

Vineri - Ghinda norocoasa

Persoanele nascute vinerea sunt foarte linistite si rationale, au o legatura foarte puternica cu natura si incearca sa isi ia toata energia dn mediul inconjurator.

Talismanul lor norocos este ghinda, care era purtat de catre englezi in timpul cuceririlor nomade fiind aducatoare de noroc si purtatoare de putere, prosperitate si sanatate. In acelasi timp, ghinda reprezinta si o forta spirituala foarte importanta.

Citește și:

Sambata - Caduceul norocos

Sambata este o zi linistita si agitata in acelasi timp. Este prima zi de weekend si ziua in care ne organizam toate activitatile pe care nu am reusit sa le ducem la bun sfarsit in timpul saptamanii.

Cei nascuti sambata sunt oameni foarte activi, iar talismanul lor norocos este caduceul, un talisman aducator de noroc inca de pe vremea vechilor greci si a egiptenilor. In acelasi timp este un talisman protector al sanatatii si al pacii, fiind recunoscut pentru puterile lui vindecatoare si linistitoare.

Sarpele este simbolul ce reprezinta binele si raul, iar aripile sunt aripile lui Mercur, considerat mesagerul tuturor zeilor antici.

Duminica - Craniul norocos

Cei nascuti duminica sunt persoane calde, blande si foarte linistite, fiind nascuti in ziua in care Dumnezeu s-a odihnit dupa ce a creat lumea.

Citește și:

Craniul este considerat un simbol de avertizare, mai mult decat orice altceva, insa in rolul de talisman norocos, el este alungatorul spiritelor rele si aducator de energii pozitive ce au un rol foarte important in ceea ce priveste santatea, scanteia vietii si viata spirituala.

In multe culuturi, craniul este considerat aducator de noroc, sanatate si bunastare finaciara, fiind un simbol foarte puternic.

foto rpima pagina: femeie tanara, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.