Setari Cookie-uri

Ce spune despre tine ora la care te-ai nascut?

Afla care sunt trasaturile secrete ale caracterului tau!

Nu se dau niciodata batuti si nu spun niciodata „nu pot”. Chiar daca nu ajung intotdeauna pe culmile succesului, acest lucru se intampla nu din cauza lor, ci mai degraba pentru ca nu sunt dispusi sa calce pe cadavre pentru a-si implini scopurile. Respecta oamenii din jur, precum si libertatile acestora insa asteapta acelasi lucru in schimb.

Ora 5 – ora 6

Aceasta este ora la care se gandesc filozofii si ganditorii. Acesti oameni au spirite batrane, cu experiente indelungate. Chiar daca au universuri interioare bogate, zidurile lor de aparare sunt inalte si au standarde inca si mai inalte.

Pentru ei, perfectiunea trebuie atinsa sau macar trebuie cautata in permanenta. Au minti geniale insa inimile lor sunt foarte bine pazite. Tocmai de aceea, trebuie sa ai foarte multa rabdare cu o astfel de persoana, cu atat mai mult daca va leaga o poveste de dragoste.

Citește și:

Ora 6 – ora 7

Intre aceste doua ore cu incarcaturi spirituale atat de puternice, nu se pot naste decat oamenii cu adevarat spirituali. Unii dintre ei pot fi inclinati catre religie, catre filozofie sau catre meditatie si cauta sa se cunoasca pe sine foarte bine, cat si lumea in care traiesc. Sunt curiosi, au minti vii, multe intrebari si nu se odihnesc pana cand nu capata raspunsuri.

Pe de cealalta parte, exista posibilitatea ca o parte dintre ei sa fie atrasi catre ocult si catre misticism, unii dintre ei chiar catre magie neagra si atacuri energetice. Depinde doar de ei sa isi aleaga drumul pe care vor sa paseasca in viata.

Ora 7- ora 8

In mod paradoxal, aceasta este ora la care se nasc oamenii foarte rationali, cu gandiri analitice. Emotiile sunt destul de straine pentru ei si atat timp cat un anumit lucru nu poate fi explicat pe cale logica, pentru ei pote fi lipsit de valoare.

Citește și:

Intr-un fel, nu sunt deloc precauti cu inimile lor si se pot indragosti de persoane gresite, tocmai in cautarea unui adevar care nu poate fi explicat logic, ci doar simtit cu sufletul. Pe de cealalta parte, daca vor avea destula rabdare cu ei, vor invata, la maturitate, sa iubeasca sincer si devotat.

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.