Mihaela Radulescu Schwartzenberg (n. 3 august 1969, Piatra Neamt) este o personalitate multimedia din Romania (16 ani de televiziune ca vedeta de top, moderator si realizator, 3 ani de radio, peste 10 ani de texte publicate in revista Elle, dar si in alte ziare si reviste), autoare a 3 best-seller-uri (“Despre lucrurile simple“, “Niste raspunsuri“, “Intreaba-ma orice“). Cea mai noua aparitie editoriala, “Cum iubesc barbatii”, a fost publicata in 2014.

Este expert in organizarea de campanii umanitare, a facut nenumarate campanii pe cont propriu si din spontana initiativa, dar si cu organizatii ca “United Way“, “Save the children“, “Hospice – Casa Sperantei“, “Crucea Rosie“, “Ana si copiii“, “WWF“, “Salvati Dunarea si Delta“, “Mai mult verde“.Este consilier si participant activ la actiuni de voluntariat si organizari de strangeri de fonduri, reusind sa mihaela radulescuadune, de-a lungul anilor, peste 8 milioane de euro in special in beneficiul copiilor romani. A dotat spitale si maternitati din Romania, atat din donatii personale, cat si cu ajutorul campaniilor.

Cele mai frumoase 10 citate de dragoste romanesti
A fost primul jurnalist tv din Romania care a transmis live de la Premiile Oscar, a fost corespondent special la Cannes pentru 3 editii de festival si a intervievat numeroase staruri (Catherine Deneuve, Robert de Niro, Quentin Tarantino, Dan Brown, Orhan Pamuk, Benjamin Netanyahu, Baronessa Emma Nicholson, Johnny Depp, Emir Kusturica, Emma Thompson) dar si vedete din lumea show-biz-ului romanesc, sportivi, inventatori, scriitori sau oameni simpli, care au avut o poveste de spus.

Pentru meritele sale in domeniul umanitar (campania “Vedete pentru sinistrati”), a fost medaliata in 2013 de catre MS Regele Mihai. Conduce propria fundatie caritabila, “Fundatia Ayan”, ajutand atat cazuri individuale cat si comunitati. Din 2008 este stabilita in Monaco, impreuna cu fiul sau, Ayan.

AMINTIRI

“In urma unui om raman mereu amintiri. Sufletul, dar mai ales creierul nu renunta atat de usor la obisnuinte, la repere emotionale, la secvente frumoase sau chiar urate ale vietii in doi.”

Citate de iubire: Alfabetul dragostei din proverbe romanesti
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: