Alfabetul dragostei. Cele mai frumoase citate de iubire dupa Mihaela Radulescu

Alfabetul dragostei. Cele mai frumoase citate de iubire dupa Mihaela Radulescu

Iubirea simplifica totul si face gradini si din cele mai seci vieti.

Mihaela Radulescu Schwartzenberg (n. 3 august 1969, Piatra Neamt) este o personalitate multimedia din Romania (16 ani de televiziune ca vedeta de top, moderator si realizator, 3 ani de radio, peste 10 ani de texte publicate in revista Elle, dar si in alte ziare si reviste), autoare a 3 best-seller-uri (“Despre lucrurile simple“, “Niste raspunsuri“, “Intreaba-ma orice“). Cea mai noua aparitie editoriala, “Cum iubesc barbatii”, a fost publicata in 2014.

Este expert in organizarea de campanii umanitare, a facut nenumarate campanii pe cont propriu si din spontana initiativa, dar si cu organizatii ca “United Way“, “Save the children“, “Hospice – Casa Sperantei“, “Crucea Rosie“, “Ana si copiii“, “WWF“, “Salvati Dunarea si Delta“, “Mai mult verde“.Este consilier si participant activ la actiuni de voluntariat si organizari de strangeri de fonduri, reusind sa adune, de-a lungul anilor, peste 8 milioane de euro in special in beneficiul copiilor romani. A dotat spitale si maternitati din Romania, atat din donatii personale, cat si cu ajutorul campaniilor.

A fost primul jurnalist tv din Romania care a transmis live de la Premiile Oscar, a fost corespondent special la Cannes pentru 3 editii de festival si a intervievat numeroase staruri (Catherine Deneuve, Robert de Niro, Quentin Tarantino, Dan Brown, Orhan Pamuk, Benjamin Netanyahu, Baronessa Emma Nicholson, Johnny Depp, Emir Kusturica, Emma Thompson) dar si vedete din lumea show-biz-ului romanesc, sportivi, inventatori, scriitori sau oameni simpli, care au avut o poveste de spus.

Pentru meritele sale in domeniul umanitar (campania “Vedete pentru sinistrati”), a fost medaliata in 2013 de catre MS Regele Mihai. Conduce propria fundatie caritabila, “Fundatia Ayan”, ajutand atat cazuri individuale cat si comunitati. Din 2008 este stabilita in Monaco, impreuna cu fiul sau, Ayan.

AMINTIRI

“In urma unui om raman mereu amintiri. Sufletul, dar mai ales creierul nu renunta atat de usor la obisnuinte, la repere emotionale, la secvente frumoase sau chiar urate ale vietii in doi.”

BARBATI

  • “…barbatii ne iubesc dupa cum au fost iubiti de mamele lor;
  • barbatii ne iubesc dupa cum au fost chinuiti sau nu la prima iubire;
  • barbatii ne iubesc pentru cat de mult avem grija de ei;
  • barbatii ne iubesc pentru ca suntem diferite de toate femeile cu care s-au intalnit;
  • barbatii ne iubesc pentru ca sunt dependenti de binele cu care-i obisnuim (confort, sex, mancare, curatenie, copii bine crescuti...);
  • barbatii iubesc... altfel, chiar alb-negru, desi noi tot speram sa vedem curcubeul, din exces de romantism;
  • barbatii vor sex si ciorba, noi, flori si amor...”

BOGATIE

"Un om bun stie ca, daca daruieste, zambetul de multumire cu care se alege îl îmbogateste cu adevarat."

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri