Setari Cookie-uri

Alfabetul dragostei. Cele mai frumoase citate de iubire dupa Mihaela Radulescu

Iubirea simplifica totul si face gradini si din cele mai seci vieti.

A fost primul jurnalist tv din Romania care a transmis live de la Premiile Oscar, a fost corespondent special la Cannes pentru 3 editii de festival si a intervievat numeroase staruri (Catherine Deneuve, Robert de Niro, Quentin Tarantino, Dan Brown, Orhan Pamuk, Benjamin Netanyahu, Baronessa Emma Nicholson, Johnny Depp, Emir Kusturica, Emma Thompson) dar si vedete din lumea show-biz-ului romanesc, sportivi, inventatori, scriitori sau oameni simpli, care au avut o poveste de spus.

Pentru meritele sale in domeniul umanitar (campania “Vedete pentru sinistrati”), a fost medaliata in 2013 de catre MS Regele Mihai. Conduce propria fundatie caritabila, “Fundatia Ayan”, ajutand atat cazuri individuale cat si comunitati. Din 2008 este stabilita in Monaco, impreuna cu fiul sau, Ayan.

AMINTIRI

“In urma unui om raman mereu amintiri. Sufletul, dar mai ales creierul nu renunta atat de usor la obisnuinte, la repere emotionale, la secvente frumoase sau chiar urate ale vietii in doi.”

Citește și:

BARBATI

  • “…barbatii ne iubesc dupa cum au fost iubiti de mamele lor;
  • barbatii ne iubesc dupa cum au fost chinuiti sau nu la prima iubire;
  • barbatii ne iubesc pentru cat de mult avem grija de ei;
  • barbatii ne iubesc pentru ca suntem diferite de toate femeile cu care s-au intalnit;
  • barbatii ne iubesc pentru ca sunt dependenti de binele cu care-i obisnuim (confort, sex, mancare, curatenie, copii bine crescuti...);
  • barbatii iubesc... altfel, chiar alb-negru, desi noi tot speram sa vedem curcubeul, din exces de romantism;
  • barbatii vor sex si ciorba, noi, flori si amor...”

BOGATIE

"Un om bun stie ca, daca daruieste, zambetul de multumire cu care se alege îl îmbogateste cu adevarat."

BUCURIE

"Iubesc sa daruiesc bucurie, fie si doar sub forma unui zambet si sa mi se raspunda la fel, chiar si din cei mai întunecati ochi. Ador sa salut oamenii straini în lift, pe scara blocului sau oriunde suntem o mana de oameni, care n-ar trebui sa ne uitam stramb unii la altii."

Citește și:

CASATORIE

“Sunt categoric modelul nevasta – dovada si faptul ca mai toti barbatii din viata mea m-au luat sau m-au vrut de nevasta.”

DESPARTIRE

“Ne despartim de oameni pe care i-am iubit sau care ne-au fascinat, mai intai din cauza neputintelor noastre - nu suportam si nu putem intelege minciuna, inselatul, violenta, lipsa pasiunii, lipsa increderii in celalalt, gelozia aberanta, diferentele de preocupari, asperitatile de comunicare si atatea altele, cu care ne confruntam, dar pe care nu stim sa le invingem.”

DIETA

“Cea mai buna dieta? Combinatia de iubire, prieteni faini, copii buni, zambet si disciplina pentru sanatate si vitalitate.”

DOR

"Dorul e rezumatul perfect a ceea ce conteaza cu adevarat in viata ta."

EMOTII

“Iubesc lacrimile de bucurie, de emotie puternica, de fericire, exact alea care te apuca din cele mai frumoase momente pe care iti e dat sa le traiesti. Stiti voi, nimicurile acelea adorabile, mirodeniile supreme ale vietii....”

Citește și:

    FRUMUSETE

    “O zi frumoasa e exact aceea in care zambim de mai multe ori decat ne aranjam bluza sau suvita... O zi frumoasa e atunci cand in jurul nostru e curatenie si in ganduri... ordine - ordinea importantei fiintelor, actiunilor, gandurilor si visurilor cu care ne intregim. O zi frumoasa e viata din noi, oglindita in ochii celor dragi...”

    FUNDAMENTAL

    “Iubirea, ca si simtul umorului, sunt esentiale in viata, in tot ce facem, oricat am crede ca luatul in serios e mai productiv…”

    IDEAL

    “…cat de posibila e iubirea care n-are forme si reguli, ci fiori, sentimente, vise si curaj.”

    IUBIRE

    “Nu cred ca exista o singura mare iubire. De fiecare data il iubesti pe cel cu care esti.”

    MINCIUNA

    “De cele mai multe ori, cand o femeie minte, macar un barbat e fericit.”

    Citește și:

      POTENTIAL

      “Iubirea simplifica totul si face gradini si din cele mai seci vieti.”

      RAUTATE

      “Nimic nu imbatraneste mai urat decat nervii, rautatea si nefericirea. Femei suparate, nu va mai asteptati la iubire si respect din partea barbatilor vostri, daca vi se pare ca, la 45 de ani, o femeie e batrana si expirata. Emanciparea femeilor romane e ca autostrada la care visam - n-o sa putem profita de ea prea curand.”

      SATISFACTIE

      “Fericirea e despre bataile inimii - si nu trebuie sa fie amandoua, ci doar una dintre ele... Sa simti, la fiecare a doua bataie a inimii, ca ti-e bine, ca viata ta e exact asa cum ti-ai dorit-o, fara sa ai proasta inspiratie sa o tot planifici si sa o proiectezi in vreun viitor in doi.”

      SOFISTICARE

      “Cred ca sofisticarea e cea mai puternica arma a feminitatii.”

      SUCCES

      “Si ma bucur pentru succesul oricui, cata vreme imi starneste admiratia si ma inspira. ”

      VIATA

      “Daca am trait numarand de cate ori am respirat, am trait degeaba. Daca am adunat o seama de momente in care ni s-a taiat respiratia, am trait cu adevarat.”

      ZAMBET

      “Starea de bine nu se lipeste de oamenii incruntati, carcotasi, stiti voi, aia de n-ai cum sa le faci sau sa le fii pe plac.... Starea de bine, aceea in care chiar poti sa-ti savurezi viata, apare doar atunci cand incepi sa zambesti si reusesti sa vezi partea buna din orice rau…”

      Sursa foto articol: Facebook

      Foto prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

      Vizionare placuta


      Kudika
      27 August 2015
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.