Setari Cookie-uri

Alfabetul dragostei. Cele mai frumoase citate de iubire dupa Mihaela Radulescu

Iubirea simplifica totul si face gradini si din cele mai seci vieti.

DESPARTIRE

“Ne despartim de oameni pe care i-am iubit sau care ne-au fascinat, mai intai din cauza neputintelor noastre - nu suportam si nu putem intelege minciuna, inselatul, violenta, lipsa pasiunii, lipsa increderii in celalalt, gelozia aberanta, diferentele de preocupari, asperitatile de comunicare si atatea altele, cu care ne confruntam, dar pe care nu stim sa le invingem.”

DIETA

“Cea mai buna dieta? Combinatia de iubire, prieteni faini, copii buni, zambet si disciplina pentru sanatate si vitalitate.”

DOR

"Dorul e rezumatul perfect a ceea ce conteaza cu adevarat in viata ta."

EMOTII

“Iubesc lacrimile de bucurie, de emotie puternica, de fericire, exact alea care te apuca din cele mai frumoase momente pe care iti e dat sa le traiesti. Stiti voi, nimicurile acelea adorabile, mirodeniile supreme ale vietii....”

Citește și:

FRUMUSETE

“O zi frumoasa e exact aceea in care zambim de mai multe ori decat ne aranjam bluza sau suvita... O zi frumoasa e atunci cand in jurul nostru e curatenie si in ganduri... ordine - ordinea importantei fiintelor, actiunilor, gandurilor si visurilor cu care ne intregim. O zi frumoasa e viata din noi, oglindita in ochii celor dragi...”

FUNDAMENTAL

“Iubirea, ca si simtul umorului, sunt esentiale in viata, in tot ce facem, oricat am crede ca luatul in serios e mai productiv…”

IDEAL

“…cat de posibila e iubirea care n-are forme si reguli, ci fiori, sentimente, vise si curaj.”

IUBIRE

“Nu cred ca exista o singura mare iubire. De fiecare data il iubesti pe cel cu care esti.”

MINCIUNA

“De cele mai multe ori, cand o femeie minte, macar un barbat e fericit.”

Citește și:

POTENTIAL

“Iubirea simplifica totul si face gradini si din cele mai seci vieti.”

RAUTATE

“Nimic nu imbatraneste mai urat decat nervii, rautatea si nefericirea. Femei suparate, nu va mai asteptati la iubire si respect din partea barbatilor vostri, daca vi se pare ca, la 45 de ani, o femeie e batrana si expirata. Emanciparea femeilor romane e ca autostrada la care visam - n-o sa putem profita de ea prea curand.”

SATISFACTIE

“Fericirea e despre bataile inimii - si nu trebuie sa fie amandoua, ci doar una dintre ele... Sa simti, la fiecare a doua bataie a inimii, ca ti-e bine, ca viata ta e exact asa cum ti-ai dorit-o, fara sa ai proasta inspiratie sa o tot planifici si sa o proiectezi in vreun viitor in doi.”

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.