Setari Cookie-uri

Cum poti sa fii mai fericit?

La intrebarea Ce iti doresti in viata? fericirea este raspunsul pe care il dam cu totii. Dorinta de a fi fericiti este, daca vreti, numitorul comun pe care il au toti oamenii.

Fericirea este o practica zilnica sustinuta, constienta, care pune accent mai mult pe ”a face” decat pe ”a avea”. Dar, cum dusmanul principal al fericirii este stresul cu care ne confruntam zi de zi, drumul pana la fericire devine anevoios.

Vestea buna este ca exista o ramura a psihologiei - Psihologia Pozitiva - care studiaza cea mai importanta emotie umana: fericirea. O veste si mai buna pentru cei care sunt cautatori activi ai fericirii personale este ca unul dintre cei mai cunoscuti ambasadori ai fericirii, Eiji Han Shimizu, vine in Romania pentru a sustine un workshop pe tema ”Managing Happiness and Resilience” pe 22 si 23 septembrie la ConnectHub.

Eiji este trainer, scriitor, producator al documentarului HAPPY care a castigat premii la festivaluri de film din toata lumea, a fost folosit ca material educativ in numeroase contexte la nivel mondial si a devenit cel mai descarcat documentar pe iTunes.

Citește și:

Impreuna cu calugari ZEN si cercetatori, Eiji a dezvoltat o serie de ateliere de lucru pentru a creste abilitati legate de fericire intr-o forma interactiva si practica. Pe langa informatii recente despre starea de bine subiectiva, atelierul de lucru Managing Happiness and Resilience implica o varietate de exercitii: jurnal, meditatie, jocuri si film. Obiectivul sau este ca participantii sa practice calitati ce potenteaza fericirea precum mindfulness, compasiune, recunostinta sau optimism.

Managing Happiness and Resilience a fost deja livrat in mai multe tari din America, Europa si Asia, in companii multinationale si ONG-uri, la peste 1000 de persoane. Multi participanti au spus ca in urma workshopului si-au schimbat modul in care se conecteaza cu ei insisi si cu ceilalti, modul in care isi percep circumstantele si in care isi planifica viitorul.

Citește și:

Locurile sunt limitate. Participa la workshop si inscrie-te pe www.ipf.ro.

Spune-ne intr-un comentariu ce te face pe tine fericita si cel mai inspirat raspuns castiga o invitatie la workshopul Managing Happiness and Resilience.

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.