Setari Cookie-uri

Alfabetul dragostei. Cele mai frumoase citate despre iubire dupa Eckhart Tolle

Cand te uiti la o fiinta umana si simti o mare iubire pentru ea sau cand tu si frumusetea naturii rezonati impreuna, inchide-ti ochii cateva clipe si simte esenta acelei iubiri sau a acelei frumuseti, inseparabile de cine esti tu, de adevarata ta natura.

GANDURI

“Cauza principala a nefericirii nu este aproape niciodata situatia in sine, ci gandurile legate de ea. Fiti constienti de gandurile pe care le ganditi! Separati-le de imprejurari, care sunt intotdeauna neutre!”

IERTARE

“Iertarea inseamna sa nu mai opunem rezistenta vietii - sa ii permitem sa traiasca prin noi.”

LINISTE

“Atunci cand pierzi contactul cu linistea launtrica, pierzi contactul cu tine insuti, cand pierzi contactul cu tine insuti, te pierzi in lume...”

MOMENT

“Cand va surprindeti alunecand in asteptare... iesiti repede din ea. Intrati in momentul prezent. Fiti, pur si simplu, si bucurati-va de sentimentul vietii. Cand sunteti prezent, nu este niciodata nevoie sa asteptati ceva.”

NEVOI

“In momentul in care partenerul nu-ti mai indeplineste nevoile, toate sentimentele negative pe care le simteai inainte sa te indragostesti, vor aparea din nou.”

Citește și:

PREZENTA

“Prezenta este inteleasa numai atunci cand sunteti prezent.”

RELATII

Cand atingeti iluminarea, o singura relatie nu va mai exista: relatia cu propria persoana. Odata ce ati renuntat la ea, toate celelalte relatii vor fi relatii de iubire.”

SUFERINTA

“Cea mai mare parte a suferintei oamenilor este inutila. Este creata chiar de dumneavoastra, atat timp cat viata va este condusa de mintea care nu este supusa observarii. Durerea pe care o creati acum este intotdeauna o forma de neacceptare, o forma de rezistenta inconstienta fata de ceea ce este.”

TIMP

“Timpul nu este deloc pretios, pentru ca este o iluzie. Ceea ce percepeti ca pretios nu este timpul, ci singurul moment existent in afara sa: Clipa de acum, cel mai pretios lucru care exista, pentru ca este singurul care exista. Este tot ceea ce exista.”

Citește și:

VIATA

“Viata este acum. Nu a exista niciodata vreun timp in care viata dvs. sa nu fie acum si nici nu se va intampla vreodata.”

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.