Setari Cookie-uri

Cum sa ai corpul mult visat pana la vara. 7 obiceiuri de pus in practica acum

Pasi mici dar realisti pe care ii poti face pentru a avea corpul pe care ti-l doresti!

sfaturi pentru slabit

Visezi deja la tinutele de festival, la rochiile vaporoase de vara si la costumele de baie cu care sa-ti umpli valizele de vacanta, dar nu esti multumita de cum arati? Sfatul expertilor in nutritie este ca, indiferent de ce obiectiv ti-ai propus, sa actionezi din timp. Asa ca am pregatit pentru tine niste pasi mici, dar realisti, de care te poti tine in fiecare saptamana, astfel incat la vara sa ai corpul pe care ti-l doresti.

Alege-ti un sport preferat si tine-te de el

Iti place sa inoti? Incearca sa mergi macar o data pe saptamana la bazin. Iti place sa alergi? Vine vremea buna, asa ca pregateste-ti echipamentul si fa-ti un orar de care sa te tii. Orice ai decide, incepe cu pasi mici pana ce ajungi la ritmul pe care ti-l doresti. Nu-ti stabili un plan prea ambitios, pentru ca risti sa fii dezamagita pe parcurs si sa renunti la el inainte sa vezi primele rezultate.

Citește și:

Gaseste-ti un prieten sau o prietena cu care sa te pregatesti

Daca singura nu-ti gasesti motivatia necesara sa te tii de un sport pe termen lung, gaseste-ti o persoana alaturi de care sa il pui in practica. Sigur ai cel putin o prietena care isi doreste la fel de mult ca tine sa arate bine in costum de baie. Faceti un pact si incercati sa-l respectati, astfel incat sa aveti amandoua de castigat. Potrivit The Guardian, aceasta metoda este una dintre putinele care te ajuta sa fii perseverenta.

Apeleaza la terapii specializate

Daca eforturile tale nu sunt suficiente, este absolut in regula sa apelezi la ajutorul unor specialisti. Poti incerca terapii de ultima generatie, care nu implica bisturiu, semne sau vanatai intr-o clinica de remodelare corporala. De exemplu, la simonebeautycenter.ro cavitatia - o alternativa non-invaziva la liposuctia clasica, este o terapie care te poate ajuta sa elimini fix grasimea din zonele care iti dau batai de cap.

Citește și:

Bea mai multa apa

Potrivit authoritynutrition.com, apa te poate ajuta si sa slabesti: oamenii de stiinta au descoperit ca daca bei apa rece atunci cand faci sport, corpul tau arde mai multe calorii ca sa isi aduca temperatura la un nivel optim. Cu alte cuvinte, apa rece topeste grasimile. Suna bine, nu-i asa?

Pe de alta parte, deshidratarea, chiar si intr-un stadiu moderat, diminueaza capacitatea corpului de a arde grasimile si iti scade nivelul de energie de care ai nevoie sa faci miscare.

Consuma mai putin alcool

Daca iti incheiai serile cu un pahar de vin in mana sau cu o halba de bere savurata dupa cina, incearca sa renunti macar partial la acest obicei. Reduci astfel considerabil numarul de calorii consumate zilnic, iar abdomenul tau va fi primul care va avea de castigat. Iar pentru serile cu verde la alcool, nu uita sa bei si un pahar de apa inainte, ca sa eviti deshidratarea.

Citește și:

Concentreaza-te pe exercitii localizate

Sa recunoastem, fetelor, corpul de vara mult visat inseamna picioare tonifiate si abdomen plat. Asa ca, de ce sa nu-ti concentrezi atentia pe aceste zone atunci cand faci sport? Avem deja cateva exercitii pe care ti le recomandam la un ritm de doua ori pe saptamana. In plus, soarele a inceput sa-si arate fata, asa ca profita de vremea buna si mergi mai mult pe jos. Exploreaza strazile, plimba-te prin parcuri, fii turista in propriul orasul – gaseste cat mai multe activitati care sa te scoata din casa.

Evita aceste categorii de mancaruri si bauturi

Cand incepe numaratoarea inversa, iar vremea pentru costumul de baie incepe sa-si intre in drepturi, e timpul sa faci si mai multe ca sa-ti ajuti corpul. In primul rand, elimina alimentele care iti umfla corpul, precum lactate, sucuri carbogazoase, bauturi sportive, fructe consumate in exces. Inlocuieste-le cu multe legume, precum spanac, broccoli, sparanghel (un diuretic natural) si salate. Lasa si dulciurile deoparte – frumusetea cere sacrificii, nu-i asa?

Citește și:

sfaturi pentru slabit

Tu cum te pregatesti pentru vara?

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.