Setari Cookie-uri

Alfabetul dragostei: Cele mai frumoase citate despre iubire dupa Mircea Albulescu

Bunatatea si intelepciunea poporului roman nu sunt o poveste, ci o realitate care trebuie pazita.

Dumnezeu

Cand dispare un om bun, Dumnezeu atipeste pentru o clipa.

Emotie

Emotia pe care noi o generam pe scena, se duce catre spectator, spectatorul se emotioneaza, traieste aceste emotii, si aceasta emotie se intoarce incet, incet peste rampa, catre noi, iar noi o simtim... si acest schimb de emotii viu, extraordinar de viu, acesta este minunea si sper mereu ca se va numi teatru.

Fat-Frumos

El, Fat-Frumos, calare pe un cal alb, care merge si invinge raul, in numele meu, al dumitale, al dumitale, al tuturor. Este o credinta. Avem nevoie de credinta? Da. Avem nevoie de basm? Da.

Fericire

Fericirea este sa faci ceea ce iubesti.

Frumusete

Singura cale a frumusetii este proportionalitatea.

Greseala

Nimic nu este mai important in viata unui om decat sa recunoasca atunci cand are puterea: "Iertati-ma, am gresit!".

Haina

Bunii mei, daca va e drag de bine, de frumos, pe care sa-l aveti oricand la dispozitie, incercati sa imbracati aceasta haina a fericitului care inseamna a colectiona binele, frumosul.

Citește și:

Inteligenta

Sa ne inaltam nu in centimetri, ci in inteligenta.

Iubire

Sa te fereasca Dumnezeu de liniste! Cum ar fi sa intrebi: "Ma iubesti?" si sa ti se raspunda instantaneu: "Da!" Dar ia intreaba: "Ma iubesti?" si apoi asteapta. Numara: 1, 2, 3... "Da, te iubesc!" E altceva, nu? Trebuie sa ai rabdare in iubire.

Iubire

Despre iubire vorbind, dupa parerea mea, este un Everest al durerii. Nu cred in iubirile fericite, zglobii, haida-hopa, hopa-topa, uite-asa. O iubire este un lucru extraordinar de greu si de important si, de aceea, oamenii care au parte de asemenea sentimente sunt verticali, pentru ca ea este o greutate ce ti se atarna de picioare si-ti da verticalitate.

Vizionare placuta


Carmen este redactor-șef Kudika.ro și scrie de când își aduce aminte. A început cu integrame sustrase pe furiș de la tatăl ei și 30 de ani mai târziu se relaxează...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.