Setari Cookie-uri

Alfabetul dragostei: Cele mai frumoase citate despre iubire dupa Mircea Albulescu

Bunatatea si intelepciunea poporului roman nu sunt o poveste, ci o realitate care trebuie pazita.

Lacrima

Lacrima din spatele cozii ochiului spectatorului sau telespectatorului nostru este o adevarata binecuvantare pentru indeletnicirea noastra... Lacrima este sfanta, intotdeauna, fie ca e de ras, fie ca e de plans... Emotia este cea mai transmisibila... cheia indeletnicirii noastre este emotia.

Medic

Si in medicina, si la noi (in actorie) exista un lucru formidabil: scopul nostru este viata. Medicul se lupta ca pacientul lui sa se intoarca la viata. Pentru actor, este la fel de incitant sa aduca publicul la viata: sa il faca sa rada sau sa planga.

Meserie

Talentul este modul cum organizezi si fructifici o serie intreaga de calitati. Si mai este ceva: obligativitatea ca, dupa ce ai invatat meseria, sa fugi de la mesterul de la care ai invatat.

Moarte

Cine nu se teme de moarte, minte. Dumnezeu ne-a dat sa traim, nu ne-a dat sa murim. Asta-i treaba Diavolului. Pana la urma, crezi ca iti spune El: iti ajunge, ai trait 80 de ani, lasa si pe altii.? Nu-i adevarat! Intotdeauna altii si toti cei care sunt au locul lor, spatiul lor, timpul lor. Nu calcam unul pe coada celuilalt, niciodata! Iar cine calca, ala isi merita pedeapsa.

Citește și:

Nefericire

Cine nu are nevoie de basm este un om trist, este un om condamnat la o oarecare nefericire. In orice caz nu este harazit pentru adevarata si frumoasa fericire.

Noblete

A cauta binele, a-l recunoaste si a ti-l asuma pentru celalalt, nu numai pentru tine, este o chestiune de noblete dupa care, eu recunosc, mai tropai din cand in cand.

Om

Viata mea de om, nu spun artist, a avut sansa sa cunoasca fericirea.

Parinti

Sunt cateva persoane pe lumea asta, ca mama si tata, despre care imi place sa vorbesc mereu la prezent. Nu vreau sa spun "a fost", pentru ca atata vreme cat eu "mi-s", inseamna ca si dansii "is". "S"-ul ala ne uneste, ne face sa vorbim la prezent mereu despre noi si ai nostri.

Personaj

Doua entitati nu pot ocupa acelasi volum. Intr-o sticla de un litru, nu incape decat un litru. Trebuie sa te golesti de sufletu-ti, ca sa faci loc sufletului personajului. Cine nu face asa te pacaleste si-ti ia banii degeaba.

Citește și:

Vizionare placuta


Carmen este redactor-șef Kudika.ro și scrie de când își aduce aminte. A început cu integrame sustrase pe furiș de la tatăl ei și 30 de ani mai târziu se relaxează...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.