Setari Cookie-uri

Semne sacre ale sufletului pereche

Se spune ca numele jumatatii tale este predestinat, pentru ca fiecare are un suflet pereche.

7. Va iubiti asa cum sunteti

Voi va acceptati atat cu bune cat si cu rele si nu incercati sa va schimbati unul pe celalalt, pentru ca intelegeti faptul ca perfectiunea nu exista si micile defecte fac de fapt special pe cineva. In plus fiecare are cate ceva negativ si trebuie sa constientizati asta.

8. Aveti teluri comune in viata

Impartasiti aceleasi valori si teluri, aveti aceeasi buna crestere si practic va intelegeti in ceea ce priveste lucrurile importante din viata voastra. S-ar putea sa aveti metode diferite de a ajunge unde va doriti, dar rezultatul este acelasi.

9. Nu va este frica sa spuneti ce ganditi

Ambii intelegeti ca a va exprima nemultumirile si a spune ce probleme aveti atat in viata de zi cu zi, dar mai ales in cea de cuplu nu este un semn de slabiciune ci mai degraba o dovada ca vreti sa va intariti relatia. A avea o discutie serioasa poate fi o adevarata provocare pentru unele persoane, nu insa si pentru sufletele pereche, care stiu ca a comunica este bine si folosesc aceasta unealta intr-un mod pozitiv.

Citește și:

10. Intelegeti ca fiecare are nevoie de timp pentru sine

Toata lumea are nevoie de ceva timp pe care sa-l petreaca de unul singur pentru a se reculege. Sa petreci toata ziua cu cineva poate fi plictisitor sau chiar obositor. Ca fiecare sa isi reincarce energiile si sa-si gaseasca echilibrul este un lucru benefic pentru amandoi.

11. Sa va imbratisati este cel mai bun lucru de pe Pamant

Nimic nu se compara cu pacea pe care o simtiti cand va imbratiseaza. Aveti senzatia ca o imbratisare repara orice problema pe care o aveti. Va umple astfel cu dragoste si simtul ca sunteti in siguranta, in plus va simtiti ACASA acolo unde este el.

Foto prima pagina: Asya Lysogosrskaya, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.