Setari Cookie-uri

Semne sacre ale sufletului pereche

Se spune ca numele jumatatii tale este predestinat, pentru ca fiecare are un suflet pereche.

Chiar daca mai toata lumea se gandeste la sufletul pereche ca la cineva care iti umple viata numai de bucurie sufletul pereche este de fapt acel cineva care pur si simplu te completeaza si oricine are nevoie de cineva care sa il ajute sa devina cea mai buna varianta a sa, iar cateodata acest proces este unul mai putin placut. E greu sa treci peste anumite limite mentale si sa depasesti bariere pe care singur ti le-ai pus de-a lungul anilor, dar asta contribuie la dezvoltare. Cateodata este posibil chiar sa nu fiti atrase fizic de jumatatea voastra, cel putin nu de la inceput, dar veti simti ca o forta inexplicabila care cumva va impinge unul catre celalalt si face ca drumurile voastre sa se intersecteze din ce in ce mai des si asta va va face sa va dati seama ca este persoana potrivita.

Chiar daca v-ati facut deja o lista ale calitatilor lui Mister Perfect sau nu, indicat ar fi sa nu deveniti prea pretentioase, treceti peste ceea ce credeti ca va doriti si ascultati-va sufletul. In plus, ghidati-va dupa urmatoarele indicii pentru a vedea daca nu cumva l-ati intalnit deja.

Citește și:

11 semne sacre ale sufletului pereche

suflete pereche Foto: www.iostephy.com, Shutterstock

1. Pur si simplu veti sti

Veti simti in adancul sufletului ca este persoana potrivita si inima voastra nu va mai avea nevoie de alte argumente. Cel mai puternic atribut pe care il avem ca oameni este intuitia asa ca merita sa o ascultati.

2. Caile voastre s-au mai intersectat

Se spune ca sufletele pereche au impartasit un trecut impreuna. Chiar daca atunci nu ati avut mari legaturi, macar ati fost in acelasi timp intr-un loc anume, v-ati mai vazut intr-o viata anterioara.

3. Va intalniti atunci cand este momentul cel mai potrivit

In ceea ce priveste sufletele pereche, ambii parteneri trebuie sa fie pregatiti din toate punctele de vedere sa isi intalneasca jumatatea. Acest moment poate veni mai devreme sau mai tarziu in viata unui om, iar intalnirea necesita tarie de caracter. Este posibil ca pana la persoana potrivita sa aveti multe relatii defectuoase, unele dintre ele sa va lase cu un gust amar sau inima franta, insa toate acestea va pregatesc pentru momentul magic si va formeaza ca om.

Citește și:

4. Sunteti impacate cu propria persoana

In timp ce unele relatii au nevoie de tot felul de artificii ca sa mearga, a voastra va fi lina si nu va avea nevoie decat de sentimentul de armonie dintre voi doi atunci cand va sorbiti din priviri. Oriunde ati fi va veti putea bucura de clipele de tacere dintre voi si nu le veti simti ca pe o povara.

5. Stiti la ce se gandeste partenerul

Cu sufletul pereche veti avea un limbaj nonverbal doar al vostru si intre voi nu va fi nevoie de o conversatie inutila care sa umple golul. Nu veti avea nevoie mereu de cuvinte pentru a sti la ce se gandeste cel de langa voi.

6. Sunteti empatici

Sufletele pereche simt cand celalalt are o problema si fie ca e nevoie de un telefon pentru a alina partenerul fie va duceti doar cu gandul la el, durerea si problemele lui vor parea mai usoare atunci cand gandurile vi se vor intersecta. Veti simti impreuna momentele de tristete si de bucurie, starea de spirit este contagioasa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.