Setari Cookie-uri

8 trucuri pentru a inceta sa despici firul in patru

O tendinta naturala creierului uman, care ne goleste de energie si ne impiedica sa ne concentram pe ceea ce este important.

6. Traieste in momentul prezent

Una dintre cele mai bune modalitati de a scapa de tendinta de a despica firul in patru este sa te asiguri ca traiesti in permanenta in momentul prezent. Fii prezenta atunci cand mananci. Mesteca rar, simte gustul mancarii. Observa-i textura si culoarea. Atunci cand pasesti, simte cu talpa ta atinge solul. Fii atenta la tot ceea ce inconjoara. Observa cerul, asculta trilul pasarilor.

7. Ai incredere in Univers

De cele mai multe ori gandurile noastre despre o anumita situatie sunt mai inspaimantatoare decat situatia in sine. Desi pare greu de crezut, exista o forta invizibila care ne sustine din umbra si ne ajuta in momentele de cumpana. La fel de important este sa stim sa inotam in sensul curentului, in loc sa ne opunem. Si sa constientizam ca in fiecare moment al vietii ne aflam exact acolo unde trebuie sa fim.

Citește și:

8. Gandurile creeaza realitatea

Fizica cuantica a dovedit faptul ca gandurile noastre influenteaza realitatea. Fiecare gand are o anumita vibratie care atrage vibratii similare. Mai mult decat atat, gandurile devin cuvinte, cuvintele se transforma in actiuni. Actiunile creeaza obiceiuri. Iar obiceiurile formeaza destine.

Foto prima pagina: Peshkova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.