Setari Cookie-uri

Pacea vine din interior

Pentru toate momentele in care ai suferit si ai tanjit dupa acea pace interioara!

Te-ai trezit vreodata cu lumea intoarsa cu susul in jos? Te-ai indoit de ceea ce stii? Atunci cand se intampla acest lucru, simti ca viata ta s-a schimbta peste noapte si nu neaparat in bine. Dintr-o data nu mai esti atat de sigura unde mergi sau cine e cu tine. Pasesti in ceata. Cuprinsa de frica si indoiala, dezorientare si tulburare, te intrebi cum iti vei gasi pacea.

Pacea este in interiorul tau chiar si in zilele mai putin placute. Sa reusesti sa o gasesti si sa te conectezi la ea face o mare diferenta. Inseamna ca nu te vei da batuta, ca vei trece si peste asta cu fruntea sus.

pace interioara Foto: M.Photos, Shutterstock

Aceasta inseamna ca nimic pe lumea asta nu te va opri. Poate te va incetini pentru un timp, dar vei gasi o cale de a continua. Daca pacea este in tine, inseamna ca nimic nu te poate face sa uiti cine esti si ceea ce pretuiesti mai mult. Vei gasi curajul sa continui.

Citește și:

Gasirea pacii inseamna sa te intorci acasa la tine in sufletul tau

Iti poti gasi pacea interioara chiar si atunci cand lumea pare a fi un loc sumbru. Poti gasi speranta chiar si atunci cand toate semnele indica dezastru. Poti gasi curajul chiar si atunci cand prea ti-e frica sa deschizi ochii.

Dar cum? Gasirea pacii inseamna sa te intorci acasa la tine in sufletul tau. Poti face asta indiferent cat de pierduta te simti. Da-ti timp pentru a-ti explora reactiile si exprima-te. Da-ti timp sa jelesti, sa iti pui intrebari si sa te provoci. Si apoi decide la ce vei renunta si la cum vei actiona.

Vorbeste cu un prieten de incredere, jurnalul, petrece timp in natura sau mediteaza.

Pentru a incepe meditatia, gaseste un spatiu linistit si elimina factorii perturbatori. Inchide ochii si pune-ti mainile in dreptul inimii.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.