Setari Cookie-uri

Topul barbatilor proaspeti si sexy mai tineri de 40 de ani

Pentru ca este luna femeilor, luna in care se pare ca barbatii sunt mai intelegatori si mai atenti si ne permit mai multe poate decat de obicei, ne-am gandit sa va oferim drept cadou clasamentul celor mai sexy barbati ai prezentului

Pentru ca este luna femeilor, luna in care se pare ca barbatii sunt mai intelegatori si mai atenti si ne permit mai multe poate decat de obicei, ne-am gandit sa va oferim drept cadou clasamentul celor mai sexy barbati ai prezentului. Si daca pentru ei varsta reprezinta un criteriu, ne-am gandit sa facem si noi un criteriu din ea si i-am exclus pe barbatii care depasesc varsta de 40 de ani.

Am fost rautacioase sau poate indulgente? Recunoastem ca acest criteriu i-a exclus pe unii dintre cei care sunt prezenti de ani buni in topurile celor mai frumosi barbati si care se regasesc si pe listele unora dintre noi, dar putina improspatare nu strica. Si desi par ei a fi mai intelegatori, va recomandam sa nu cititi acest articol in prezenta iubitilor vostri numai poate daca vreti sa starniti scantei.

10. Kanye West

Kanye West este un producator american si rapper, multiplu castigator la premiile Grammy. Albumul de debut “The College Dropout” lansat in anul 2004 a fost primit cu entuziasm atat de catre public cat si de catre criticii muzicali. In acelasi an el deja figura in clasamentul celor mai sexy barbati in viata realizat de People Magazine si o prietena de-a lui declara pe atunci pentru aceasta publicatie: „Femeile sunt innebunite dupa el. Am iesit impreuna acum doua saptamani si fetele aproape ca ma calcau in picioare ca sa ajunga la el.” In 2005 a fost artistul cu cele mai multe nominalizari la premiile Grammy, dintr-un total de zece nominalizari plecand acasa cu trei premii.

In august 2005 a lansat cel de-al doilea album “Late Registration, care i-a adus in 2006 inca doua premii Grammy importante: “Cel mai bun album rap” si “Cea mai buna piesa rap” pentru "Diamonds from Sierra Leone".

Insa Kanye nu este numai frumos si deosebit de talentat, este si curajos si sensibil. A demonstrat acest lucru in 2005, cu ocazia concertului pentru ajutorarea victimelor uraganului Katrina. Nu numai ca a participat la acest concert, insa el a criticat in direct pe postul de televiziune NBC guvernul pentru felul in care a gestionat criza.

In 2008 a castigat inca odata premiul Grammy la categoria “Cel mai bun album rap” pentru albumul cu numarul trei, “Graduation”. In cadrul evenimentului el a oferit publicului un moment emotionant, aducandu-i un tribut mamei lui care murise in noiembrie 2007. In memoria ei Kanye a interpretat melodia “Hey Mama” de pe ultimul album.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.